*6η αγωνιστική 

*Ο νυν προπονητής της Τβέντε, Γιόσεφ Όοστινχ, βρισκόταν στην Βααλβάικ μέχρι τον περασμένο Μάιο (2021 – 2023).

*6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (4-1-4).

ΒΑΑΛΒΑΙΚ

Προηγούμενο ματς: Προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 0-2 επί της Φίτεσε την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Άνοιξε το σκορ στο 39′ με τον Ουκιλί, ενώ όλα έγιναν πιο εύκολα όταν η αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες στο 60′. Έχοντας τον έλεγχο του αγώνα, έφτασε σε δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Μάργκαρετ (90+6′).

Άργησε αλλά τελικά έκανε σεφτέ στις νίκες η Βααλβάικ, που εμφανίστηκε απόλυτα συγκεντρωμένη στο Άρνεμ και έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση σε όλα τα σημεία. Στο πρώτο μέρος μάλιστα, θα μπορούσε κάλλιστα να πετύχει και περισσότερα του ενός τέρματα, αλλά στάθηκε άτυχη και άστοχη. Ακόμη και όταν πιέστηκε, διαχειρίστηκε με ωριμότητα το πρέσινγκ και η αποβολή της αντιπάλου (60′) έκανε τα πράγματα πιο εύκολα μέχρι το φινάλε.

Μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα για την Βααλβάικ αυτοί οι τρεις βαθμοί στην έδρα της Φίτεσε, κέρδισε πόντους και ο τεχνικός Φράσερ, ο οποίος είχε γίνει δέκτης πολλών αποδοκιμασιών μετά το ματς κόντρα στην Αϊντχόφεν (0-4). «Ξέρουμε τις δυνατότητές μας και δουλεύουμε πολύ καθημερινά. Θα έρθουν και τα αποτελέσματα, απλώς θα χρειαστεί από όλους λίγη υπομονή. Είμαστε μια νέα ομάδα που τώρα χτίζεται. Είναι σημαντικό για εμάς να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στην Τβέντε», σχολίασε ο Ολλανδός τεχνικός.

Στα θετικά για την Βααλβάικ, είναι πως πέρα από την ψυχολογική της ανάκαμψη, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα για το σημερινό παιχνίδι και αναμένεται πλήρης.

Βααλβάικ Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΤΒΕΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Μεγάλη νίκη με 3-1 επί του Άγιαξ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πέτυχε δύο γρήγορα γκολ που απλοποίησαν κατά πολύ την δουλειά (7′, 11′), δεν σταμάτησε να πιέζει και να βγάζει φάσεις, με αποτέλεσμα να φτάσει σε τρίτο γκολ στο 79′. Ο αντίπαλος είχε μειώσει προσωρινά στο 35′.

Ακόμη μια χρονιά που παίρνει αποτέλεσμα στην έδρα της από τον Άγιαξ, αυτή την φορά το άξιζε περισσότερο από κάθε άλλη. Εξαιρετική από την αρχή μέχρι το τέλος, δείχνει πως όταν αγωνίζεται στο Ενσέντε μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και φαίνεται ικανή να κάμψει την αντίσταση κάθε ομάδας της κατηγορίας. Αψεγάδιαστο ξεκίνημα με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό της. Αν κερδίσει σήμερα, θα φτάσει για πρώτη φορά τις πέντε σερί νίκες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές.

«Είμαι πολύ χαρούμενους που θα δω ξανά τους παλιούς μου φίλους. Ωστόσο, είμαι επαγγελματίας και πλέον εργάζομαι για την Τβέντε, στο ποδόσφαιρο δεν χωρούν συναισθηματισμοί και απόψε θα πάμε στην έδρα της Βααλβάικ για την νίκη», σχολίασε ο τεχνικός Όοστινχ, που επιστρέφει ως αντίπαλος στην έδρα της Βααλβάικ σήμερα.

Παραμένουν τραυματίες οι βασικοί πλάγιοι μπακ Σμαλ και Μπρένετ, με τον δεύτερο να μην υπολογίζεται έτσι και αλλιώς λόγω συμπεριφοράς. Τραυματίστηκε και θα λείψει ο εξτρέμ Ουνουβάρ.

Τβέντε Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Σκοράρει πρώτη στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της

ΒΑΑΛΒΑΙΚ – ΤΒΕΝΤΕ στη NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ