9η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Μπάρνσλεϊ με σκορ 2-3, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Μπίσοπ με πέναλτι στο 8’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Λέιν στο 8’. Το 0-3 πέτυχε ο Ογκίλβι στο 16’ και το 1-3 ο Κότερ στο 49’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Στάιλς στο 77’.

Το καλό πρώτο ημίχρονο χάρισε το τρίποντο στην Πόρτσμουθ, Μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε από νωρίς στο σκορ, ενώ δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι μείωσαν, βρίσκοντας και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα. Λίγο αργότερα έβγαλε αδράνεια, δεχόμενη ακόμη ένα τέρμα.

Σημαντικό τρίποντο απέσπασε μεσοβδόμαδα και θέλει σήμερα να διπλασιάσει τις νίκες της, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Απέναντί της μια από τις πιο επικίνδυνες ομάδες του πρωταθλήματος, αναμένεται να δυσκολευτεί, αλλά η εικόνα της μέχρι στιγμής δείχνει πως μπορεί να ξεπεράσει και το εμπόδιο αυτό. Σκοράρει σχεδόν μόνιμα, αλλά σπάνια κρατάει το μηδέν στην εστία της και αυτό ενδέχεται να της κοστίσει σήμερα αν δεν προσέξει.

Πόρτσμουθ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΝΚΟΛΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Ντέρμπι, στα πλαίσια του Λιγκ Τρόφι. Το 1-0 ο Μπαρκχούιζεν στο 51’ και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Σίμπλεϊ στο 77’.

Κακή εμφάνιση και ήττα για τη Λίνκολν. Δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες και δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την αντίπαλη εστία, μένοντας στο μηδέν. Η άμυνά της υπέκυψε εύκολα στο δεύτερο ημίχρονο, δεχόμενη 2 γκολ.

Δεν δείχνει να την ενδιαφέρει και τόσο το Λιγκ Τρόφι, γι’ αυτό και δεν θεωρούμε πως θα επηρεαστεί από την ήττα αυτή. Μαχητική στις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, βρίσκει δίχτυα στα περισσότερα παιχνίδια της, ενώ δυσκολεύει ακόμα και αρκετά πιο δυνατές ομάδες από εκείνη. Αμυντικά δεν είναι άτρωτη, αφού δέχθηκε γκολ και στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Λίνκολν Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Πόρτσμουθ – Λίνκολν στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ