*28η αγωνιστική.

*Στον 1ο γύρο: Τσερέζο Οσάκα – Βίσσελ Κόμπε 2-1.

*Αήττητη η Τσερέζο Οσάκα στ 7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια και στις δύο έδρες (4 νίκες, 3 ισοπαλίες).

Δείτε τα Προγνωστικά Ιαπωνίας

ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Χιροσίμα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 7’, το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 30’.

Η διακοπή φαίνεται πως δεν ωφέλησε στο παραμικρό τη Βίσσελ Κόμπε, η οποία ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από τη Χιροσίμα. Ήταν η πέμπτη ήττα της στο τρέχον πρωτάθλημα και επιβεβαίωσε ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της για την J1 League έχει μόλις μία νίκη, ενώ στα τέλη Αυγούστου αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την Ροάσο Κουμαμότο, η οποία αγωνίζεται στη β’ κατηγορία, στη διαδικασία των πέναλτι. Ο Χουάν Μάτα έκανε το ντεμπούτο του με την Χιροσίμα περνώντας ως αλλαγή στο 80ο λεπτό του αγώνα.

Βίσσελ Κόμπε Στατιστικά

*Goal / Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Αήττητη για 9 εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (6 νίκες, 3 ισοπαλίες).

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Κασίμα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 13′, η Κασίμα από το 25′ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ντιέγκο Πίτουκα.

Δεύτερο διαδοχικό πολύ απαιτητικό εκτός έδρας ματς για την Τσερέζο Οσάκα. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από την Κασίμα, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι για 65’ και πλέον λεπτά έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Έχασε για πρώτη φορά μετά από τέσσερα ματς, στα οποία μετρούσε τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Τσερέζο Οσάκα Στατιστικά

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Μετρά τρία σερί εκτός έδρας Under 2.5 στο πρωτάθλημα.

ΚΙΟΤΟ – ΧΙΡΟΣΙΜΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ