5η αγωνιστική

*Μετρούν 6/10 παιχνίδια με over 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία σε 16 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Μαγιόρκα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι ήταν σχετικά μοιρασμένο, οι ομάδες είχαν ευκαιρίες να πετύχουν γκολ, αλλά δεν τις αξιοποίησαν.  

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έκτοτε, δεν είχε αποτυχία και μάζεψε βαθμούς. Στο παιχνίδι πριν από τη διακοπή, έμεινε στο μηδέν κόντρα στη Μαγιόρκα (0-0) εκτός έδρας, ήταν το δεύτερο στη σεζόν που δε σκοράρει, ίδιος αριθμός κι εκείνων που κρατά την εστία της ανέπαφη.

Έχασε πόντους, ύστερα από δύο διαδοχικές νίκες, με Οσασούνα εκτός έδρας με σκορ 0-2 και με Μπέτις εντός, με 4-2. Στην πρεμιέρα το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε, έχασε εύκολα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 0-2.

“Πέρυσι ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί απέναντι στην Κάδιθ, όμως είναι μια ομάδα που έχει δείξει καλό πρόσωπο στο “Σαν Μαμές” τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να το βγάλουμε αυτό από το μυαλό μας και να κάνουμε το παιχνίδι μας”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Όσον αφορά την αποστολή, υπολογίζονται εκ νέου οι Γεράι Άλβαρεθ, Όσκαρ Ντε Μάρκος καθώς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και θα δώσουν επιπλέον λύσεις στον “Τσινγκούρι” από την αρχή ή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Από την άλλη, είναι εκτός ο Νίκο Γουίλιαμς και ο Πέρου Νολασκοάιν που δεν επηρεάζει.

Αθλέτικ Μπιλμπάο Στατιστικά

*3/4 παιχνίδια έληξαν με No Goal

*3/4 αναμετρήσεις είχαν under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 9/10 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΚΑΔΙΘ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 3-1 εντός έδρας, επί της Βιγιαρεάλ, στο πρωτάθλημα. Μόλις στο 10’ ο Σέρλοτ σκόραρε για το 0-1, ενώ στο 18’ ο Κρις Ράμος ισοφάρισε σε 1-1. Στο 22’ αποβλήθηκε ο Πεδράθα για τη Βιγιαρεάλ και στο 30’ ο Ματσίς με πέναλτι έκανε το 2-1 του ημιχρόνου. Στο 50’ και πάλι ο Ματσίς σκόραρε για το 3-1 και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Κάδιθ επέστρεψε στις επιτυχίες, με μια πολύ σημαντική νίκη για το πρωτάθλημα. Επικράτησε εντός έδρας της Βιγιαρεάλ (3-1), εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τη δυναμική της έδρας της και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από το πρώτο ημίχρονο.

Δεύτερη νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές για το συγκρότημα του Σέρχιο Γκονθάλεθ, μετρά επίσης μία ισοπαλία και μία ήττα. Η μοναδική αποτυχία προήλθε από τη Μπαρτσελόνα εκτός έδρας, με σκορ 2-0 και τα γκολ να σημειώνονται στο τελευταίο δεκάλεπτο.

“Είναι δύσκολο να συνθέσω την αποστολή, δεν υπάρχουν βασικοί ούτε αναπληρωματικοί. Είναι πάντα ωραίο να επιστρέφουν παίκτες, αυξάνει τον ανταγωνισμό και ανεβάζει το επίπεδο της ποιότητας στις προπονήσεις”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Κάδιθ.

Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός ο μέσος Σαν Εμετέριο, όπως και οι Χόρχε Μερέ, Οκάμπο, Βίκτορ Τσουστ και ο Σέρχι Γκουαρδιόλα. Ο τελευταίος επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά είναι ανέτοιμος.

Κάδιθ Στατιστικά

*3/5 παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*3/4 αναμετρήσεις είχαν under 2.5

*Σκοράρει σε 6/10 ματς εκτός έδρας

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Κάδιθ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ