*6η αγωνιστική 

*8/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5 

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (3-2-3).

*Αήττητο τεσσάρων αγώνων τρέχει η Ντόρντρεχτ με αντίπαλο την Ουτρέχτη Β (3-1-0).

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ

Προηγούμενο ματς: Πανηγύρισε τεράστια νίκη με 2-4 στην έδρα της Έμεν την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η αντίπαλος έμεινε με δέκα λόγω αποβολής στο 11′ και το εκμεταλλεύτηκε ιδανικά, σκοράροντας δύο φορές στα κοντά (14′, 24′). Η γηπεδούχους μείωσε στο 39′ αλλά άμεσα ανέκτησε το προβάδισμα των δύο τερμάτων (40′). Οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο 57′, αλλά είχε το μομέντουμ και βρήκε τέταρτο τέρμα με αυτογκόλ στο 78′. Μείωσε η Έμεν στο 84′ για το τελικό σκορ.

Φαινόταν από τις πρώτες εβδομάδες πως η Ντόρντρεχτ πατάει καλά και βρίσκεται σε ικανοποιητική κατάσταση. Δεν άργησε να έρθει η πρώτη νίκη της σεζόν, σε ένα ματς όπου διαχειρίστηκε εξαιρετικά το αριθμητικό πλεονέκτημα που αποκόμισε και κατάφερε να πετύχει τέσσερα τέρματα.

Η ομάδα του Μισέλ Σαντονί δείχνει πως προσπαθεί για το καλύτερο παρότι δεν έχει την ποιότητα και την εμπειρία. Θα κάνει ζημιές, αν την υποτιμήσουν οι υπόλοιπες ομάδες της λίγκας. Μακροχρόνιος ο εξτρέμ Καμαρά, τιμωρημένος ο χαφ Σέιν.

Ντόρντρεχτ Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 3,5

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΤΡΕΧΤΗ Β

Προηγούμενο ματς: Χάρη σε γκολ που πέτυχε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (90+3′), πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 1-0 επί της πρωτοπόρου Ρόντα την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Με συνταγή γνώριμη, αφού δύο εβδομάδες πριν είχε επικρατήσει εντός έδρας και της Γκρόνινγκεν, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ρόντα και να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών. Έπαιξε έξυπνα, κατάφερε να κλείσει ιδανικά τους χώρους και χτύπησε με αντεπιθέσεις και στημένα.

Βρήκε το πολυπόθητο γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα και σε ένα σημείο όπου η αντίπαλος είχε πάρει τα ηνία και πίεζε ασφυκτικά. Μετράει το απόλυτο εντός έδρας, ενώ ακόμη ψάχνει τους πρώτους βαθμούς της μακριά από αυτή. Ο τεχνικός Φαν Ντίτερεν παραμένει στο τιμόνι της ομάδας, παρά τις φήμες που δημιουργήθηκαν. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Ουτρέχτη Β Στατιστικά

*Δέχεται γκολ πρώτη στα 8/10 τελευταία παιχνίδια της

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 0-1 γκολ

ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ B στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ