*8η αγωνιστική

*8/10 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο.

ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Προηγούμενο ματς: H Τσέστερφιλντ κέρδισε 3-4 εκτός έδρας την Όλντερσοτ, παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ από τέρμα του Στόουκς στο 25ο λεπτό. Γύρισε το παιχνίδι και προηγήθηκε 1-3 με γκολ των Κόλκλαφ (33’), Γκριγκ (47’), Νέιλορ (53’), όμως ισοφαρίστηκε από δύο τέρματα των Μπάρχαμ (59’, 83’). Τελικά πήρε τη νίκη με γκολ του Κουίγκλεϊ στο 86’.

Η Τσέστερφιλντ ζορίστηκε πάρα πολύ, αλλά τελικά κατάφερε να κερδίσει με 3-4 εκτός έδρας την Όλντερσοτ, με αυτή να είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, έπειτα από τη μία και μοναδική ως τώρα ήττα της στο πρωτάθλημα.

Διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, στους αγώνες της μπαίνουν τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ είναι πάντα ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, κάτι αναμενόμενο, αφού θεωρείται από τα φαβορί για την επίτευξη της ανόδου.

Τσέστερφιλντ Στατιστικά

*7/7 G/G στη σεζόν.

*6/7 over 2,5 στη σεζόν, 2/3 εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ

Προηγούμενο ματς: Η Ντάγκεναμ κέρδισε 3-1 εντός έδρας την Φάιλντ, ανοίγοντας το σκορ με τον Χιλ στο 20’, πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Ρις στο 27’ και παρόλο που η αντίπαλος της μείωσε με τον Ο’ Κέιν στο 44’, “καθάρισε” τον αγώνα με γκολ του Μούσα στο 58ο λεπτό.

Η Ντάγκεναμ επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Φάιλντ, πετυχαίνοντας τρίτη συνεχόμενη νίκη, πρώτη που να δέχεται γκολ. Μία εξ αυτών έχει επιτευχθεί στο πιο πρόσφατο παιχνίδι που έπαιξε μακριά από την έδρα της.

Όλα αυτά μετά από ένα σερί τριών ηττών και τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη. Σιγά – σιγά λοιπόν ανεβαίνει στο βαθμολογικό πίνακα, αφού άλλωστε τόσο νωρίς στη σεζόν, τρεις συνεχόμενες νίκες είναι αρκετές για μεγάλα βαθμολογική βήματα.

Ντάγκεναμ Στατιστικά

*5/7 under 2,5 στη σεζόν, 2/3 εκτός έδρας.

*4/7 N/G στη σεζόν, 2/3 εκτός έδρας.

Τσέστερφιλντ-Ντάγκεναμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ