*Διεθνές φιλικό

*Οι δύο ομάδες διασταύρωσαν ξίφη στους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, με την Ιαπωνία να επικρατεί με 2-1 της Γερμανίας στις 23 Νοεμβρίου 2022.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-0) από την Κολομβία. Σκόραραν οι Ντίας (54′) και Κουαδράδο (82′ πεν.).

Ως διοργανώτρια χώρα του Euro 2024 η Γερμανία δεν συμμετέχει στα προκριματικά, αλλά έχει προγραμματίσει σειρά φιλικών αναμετρήσεων μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Μέσα στο 2023 μετρά πέντε με απολογισμό 1-1-3: Επικράτησε μόνο του Περού (2-0 εντός) στις 25 Μαρτίου.

Τρεις μήνες αργότερα, στην τελευταία χρονικά, ηττήθηκε από την Κολομβία με 2-0 ση “Veltins Arena” του Γκέλζενκιρχεν. Βαρύ είναι το κλίμα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φλικ ο οποίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, “παίζει” το κεφάλι του στις δύο ερχόμενες φιλικές αναμετρήσεις με Ιαπωνία και Γαλλία. Αξίζει να σημειώσουμε πως ως πιθανός αντικαταστάτης του παρουσιάζεται ο πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Χάρη στις σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Μπράιτον, κλήθηκε για πρώτη φορά στη “νασιοναλμάνσαφτ” ο Γκρος (ΜΕ). Κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Μούλερ (ΕΠ, Μπάγερν Μονάχου), εκτός ο Μουσιάλα (ΜΕ, Μπάγερν Μονάχου).

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΑΠΩΝΙΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (4-1) του Περού. Σκόραραν οι Ίτο (22′, 63′), Μιτόμα (37′) και Μαέντα (75′), το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκονσάλες στο 83′.

Την προετοιμασία της ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 συνεχίζει η Ιαπωνία. Θυμίζουμε πως κληρώθηκε στο 2ο όμιλο της ζώνης Ασίας παρέα με Βόρεια Κορέα και Συρία, ενώ μένει να φανεί ποια από τις Μιανμάρ και Μακάου θα “κλείσει” την τετράδα. Μέσα στο 2023 οι “μπλε σαμουράι” έχουν απολογισμό 2-1-1 σε τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις, προέρχονται από δύο σερί νίκες κόντρα σε Ελ Σαλβαδόρ (6-0 εντός) και Περού (4-1 εντός).

Στο βασικό σχήμα του ομοσπονδιακού τεχνικού Μοριγιάσου αναμένεται να βρεθούν οι σταρς της Πρέμιερ Λιγκ Μιτόμα (ΜΕ, Μπράιτον), Τομιγιάσου (ΑΜ, Άρσεναλ) και Εντό (ΜΕ, Λίβερπουλ). Αξίζει να σημειώσουμε πως πέντε ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή βγάζουν το ψωμί τους στις δύο πρώτες κατηγορίες της Γερμανίας.

ΙΑΠΩΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΙΑΠΩΝΙΑ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ