*1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Λιγκ Τρόφι. Κάθε όμιλος αποτελείται από τέσσερις ομάδες που θα παίξουν μία φορά μεταξύ τους. Από κάθε όμιλο προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες. Η νίκη δίνει τρεις βαθμούς, η ισοπαλία έναν, αλλά μετά τα ισόπαλα παιχνίδια ακολουθεί διαδικασία πέναλτι, όποια ομάδα κερδίσει παίρνει έναν επιπλέον βαθμό. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν τα κριτήρια που ισχύουν και στα πρωταθλήματα Αγλλίας.

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 2/4 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 2/4 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΜΠΟΛΤΟΝ (Α’ ΑΓΓΛΙΑΣ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Ντέρμπι με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Χάριχεϊν με πέναλτι στο 34’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Τσαρλς με πέναλτι στο 43’. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Γουάιλντσμιθ στο 48’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φορνά με αυτογκόλ στο 65’.

Σημαντική νίκη για τη Μπόλτον με μια πολύ καλή εμφάνιση. Παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ενώ στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε, ολοκληρώνοντας την ανατροπή.

Πήρε ψυχολογία μετά την επιστροφή της στις νίκες και θέλει ιδανικά να δημιουργήσει και πάλι νικηφόρο σερί. Έχει το πλεονέκτημα έδρας και φιλοξενεί ομάδα από χαμηλότερη κατηγορία, με τις προϋποθέσεις να μοιάζουν ιδανικές για να το πετύχει. Σκοράρει ασταμάτητα, αλλά δύσκολα κρατάει το μηδέν στην εστία της, ανεξαρτήτως έδρας.

Μπόλτον Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΛΦΟΡΝΤ (Β’ ΑΓΓΛΙΑΣ)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Μόρκαμ με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μέλον στο 25’. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Λουντ στο 90+5’.

Δεν έπεισε με την εικόνα της και γνώρισε την ήττα η Σάλφορντ. Λίγες οι ευκαιρίες με τις οποίες απείλησε, δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα και έμεινε στο μηδέν ως το τέλος. Αμυντικά δέχθηκε πίεση, με τους γηπεδούχους να αποδεικνύονται αποτελεσματικότεροι, σκοράροντας στο πρώτο ημίχρονο.

Δύσκολο το έργο της σήμερα, αφού αντιμετωπίζει ένα εκ των φαβορί για την άνοδο στη Τσάμπιονσιπ. Δεδομένο πως θα παλέψει για θετικό αποτέλεσμα, αφού έχει αποδείξει πόσο μαχητική είναι ακόμα και μακριά από το γήπεδό της. Συνηθίζει να σκοράρει, αλλά έχει πολλά προβλήματα να λύσει αμυντικά, με αποτέλεσμα να της κοστίζουν συχνά.

Σάλφορντ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μπόλτον-Σάλφορντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ