*3η αγωνιστική.

*Από 6/8 μεταξύ τους NG έρχονται οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχονται από 6/10 μεταξύ τους Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Δείτε τα Προγνωστικά Super League

ΒΟΛΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Τσέριν το 1-0 στο 11’, το 2-0 έκανε ο Ιωαννίδης στο 37’, το τελικό 3-0 ήρθε στο 74’ απ’ τον Βέρμπιτς. Ολοκληρωτικά ανώτερος ο Παναθηναϊκός, επικράτησε δίκαια.

Κατώτερος των περιστάσεων στο εκτός έδρας απαιτητικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και ηττήθηκε πολύ άνετα. Δεν μπήκε στο πνεύμα της αναμέτρησης, είχε πολύ αργές αντιδράσεις, έκανε «φτηνά» λάθη και έδωσε ευκαιρίες στον αντίπαλο, που τις εκμεταλλεύτηκε. Ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» το ματς απ’ το πρώτο ημίχρονο, σκόραρε δύο φορές μέχρι το 37’ και έδωσε την ευκαιρία στον Γιοβάνοβιτς να κάνει αλλαγές στη συνέχεια, χωρίς ωστόσο να αλλάξει η εικόνα της αναμέτρησης. Το τελικό 3-0 ήρθε στο 74’.

«Ήταν γνωστό πως θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Αυτό που μας λυπεί είναι το γεγονός ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας με τα γκολ που δεχθήκαμε. Αυτό έδωσε ψυχολογία στον Παναθηναϊκό. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, αλλά και πάλι δεχθήκαμε ένα γκολ το οποίο μας φέρνει σε αμφισβήτηση και πρέπει αν το διορθώσουμε άμεσα», είπε ο κόουτς Μπράτσος. Δεύτερη σερί κακή εμφάνιση για την ομάδα του μετά το εντός έδρας 2-2 της πρεμιέρας με τη Λαμία, εκεί σώθηκε χάρη στο γκολ του Άλχο στις καθυστερήσεις. Δεν ανακοινώθηκε αποστολή για το σημερινό ματς.

ΒΟΛΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δέχτηκε γκολ σ’ όλα τα φιλικά και επίσημα ματς.

*2-3 Goal στα 6/7 ματς, φιλικά και επίσημα.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΑΕΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 κόντρα στην Αντβέρπ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το 0-1 ο Κερκ στο 73’, το 1-1 έκανε ο Αραούχο στις καθυστερήσεις, αλλά το 1-2 του Μπαλικουισά λίγο αργότερα τελείωσε την πρόκριση για τους Βέλγους. Μέτρια προς κακή εμφάνιση για την ΑΕΚ.

Δέχτηκε ισχυρό «χαστούκι» την Τετάρτη, έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο το χειρότερο ήταν ότι δεν έδειξε έτοιμη να αντιμετωπίσει την πρόκληση. Υποδέχτηκε μια «άβγαλτη» ομάδα στη δυνατή έδρα της, ήλπιζε σε ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά δε βρήκε ποτέ τις απαντήσεις. Η Αντβέρπ ήταν σοβαρή και πειθαρχημένη, δεν έκανε λάθη, πήρε τις περισσότερες μονομαχίες και δεν επέτρεψε στον δικέφαλο να απειλήσει σχεδόν καθόλου, έβγαλε τα γκολ απ’ το πουθενά (0-1) και με αντεπιθέσεις (1-2). Νευρική και χωρίς καθαρό μυαλό η «ένωση», είχε τους περισσότερους παίκτες σε κακή βραδιά, φάνηκε ότι οι Αραούχο και Ελίασον ίσως θα έπρεπε να παίξουν πιο πολύ χρόνο. Δίκαιος ο αποκλεισμός, ήρθε και με ήττα στο φινάλε.

«Θεωρώ ότι χάσαμε ένα όνειρο, αλλά υπάρχουν καινούργια μπροστά μας. Κάθε ποδοσφαιριστής, όπως κι εμείς, ονειρευόμαστε να εκπροσωπήσουμε στην Ευρώπη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα της ΑΕΚ. Ο μόνος τρόπος για να το αλλάξεις όλο αυτό, είναι να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Βόλο και να δουλέψουμε περισσότερο. Είναι ο μόνος τρόπος, με τον οποίο ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να βγει από αυτή την κατάσταση», είπε ο κόουτς Αλμέιδα.

Ήταν το τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι που δεν κερδίζει η ομάδα του (0-2-2) σ’ όλες τις διοργανώσεις, μετρά ρεκόρ 1-2-2 φέτος, δέχτηκε γκολ σ’ όλα τα παιχνίδια, έμεινε πίσω στο σκορ σ’ όλα! Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, έρχεται απ’ την εντός έδρας απώλεια κόντρα στον Πανσερραϊκό, σε ματς που μπορεί να είναι ικανοποιημένη απ’ την απόδοση, μιας και έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες. Δεν μπήκε καλά στο ματς, δέχτηκε γκολ στο πρώτο λεπτό και ενώ νωρίτερα είχε προλάβει να απειληθεί ξανά! Στη συνέχεια πίεσε πάρα πολύ, έβγαζε τη μία φάση μετά την άλλη, έμπαινε στην περιοχή με μεγάλη ευκολία, αλλά τα χαλούσε στην τελική προσπάθεια. Έχασε μέχρι και πέναλτι με τον Φαν Φέερτ, ο μοναδικός που νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ ήταν ο Γκατσίνοβιτς.

Εκτός αποστολής οι Γκατσίνοβιτς και Πισάρο, μετά τη διακοπή θα επιστρέψει ο Λιβάι Γκαρσία. Λογικά δε θα γίνουν πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Με τον κόσμο στο πλευρό της σήμερα η ΑΕΚ.

ΑΕΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G τα 4/5 ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Μετρά 3/5 Over 2.5 σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Διπλό Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ