*2η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Ουρακάν-Ταγιέρες 0-1

*Τέσσερα σερί under 2,5 τα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΤΑΓΙΕΡΕΣ

Προηγούμενο ματς: Η Ταγιέρες κέρδισε 0-3 εκτός έδρας την Χιμνάσια Λα Πλάτα ανοίγοντας το σκορ με τον Μπούστος στο 17’. Και αφού γλίτωσε σε μία-δύο περιπτώσεις από την ισοφάριση, σκόραρε δεύτερο τέρμα με πέναλτι του Σόσα στο 84’, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 88’ έκανε το 0-3, με την αντίπαλο της να παίζει με 10 παίκτες μετά τη φάση του πέναλτι και με εννιά λίγο πριν δεχθεί το τρίτο τέρμα.

Η Ταγιέρες κέρδισε με 0-3 εκτός έδρας την Χιμνάσια Λα Πλάτα, πετυχαίνοντας τέταρτη νίκη στους οκτώ τελευταίους αγώνες που δεν χάνει.

Στο γήπεδό της είναι αήττητη εδώ και 10 παιχνίδια, με έξι νίκες, αλλά έχοντας τρεις σερί ισοπαλίες στους πιο πρόσφατους αγώνες της εκεί.

Εκανε εκπληκτικό πρώτο μισό σεζόν, τερμάτισε στην δεύτερη θέση, έχοντας σημαντικό απόθεμα στην προσπάθεια της να διατηρηθεί στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες. Αν και ξεκίνησε με τον ίδιο εντυπωσιακό τρόπο και τώρα, επομένως ίσως διεκδικήσει και τον τίτλο της δεύτερης φάσης!

Ταγιέρες Στατιστικά

*Δύο σερί αγώνες με 2-3 γκολ

*9/15 N/G εντός έδρας στο πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΥΡΑΚΑΝ

Προηγούμενο ματς: Η Ουρακάν κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Μπάνφιλντ, ανοίγοντας το σκορ με τον Κοτσάρο στο 74’, ενώ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με πέναλτι του Κορντέρο στο 88ο λεπτό.

Η Ουρακάν κέρδισε και την Μπάνφιλντ με 2-0 εντός έδρας, συνεχίζοντας όπως τελείωσε το πρώτο μισό της σεζόν, αφού έχει φτάσει τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Όλες χωρίς να δεχθεί γκολ, με τις δύο μακριά από την έδρα της. Τελευταία ήττα της από την σημερινή της αντίπαλο!

Αυτά τα αποτελέσματα την βοήθησαν να πάρει μία βαθμολογική “ανάσα”, αν και παραμένει πάντα αρκετά κοντά στις τελευταίες θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό και δεν έχει αποφύγει τον κίνδυνο, αντιθέτως χρειάζεται συνεχώς βαθμούς, ενώ ενδιαφέρεται και για άλλα αποτελέσματα.

Ουρακάν Στατιστικά

*Εννιά σερί N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*14 συνεχόμενα under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Ταγιέρες-Ουρακάν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ