19η αγωνιστική

*Μετρούν 7/10 αναμετρήσεις με goal/goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Μπόντο/Γκλιμτ δεν έχει υποστεί ήττα από τη Χάουγκεσουντ στα πρόσφατα 10 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Μπόντο/Γκλιμτ – Χάουγκεσουντ 2-1

ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Βαλερένγκα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 7’ ο Ντιαρά σκόραρε για το 0-1 των φιλοξενούμενων, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. Στο 71’ ο Στραντ ισοφάρισε σε 1-1 και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Χάουγκεσουντ δεν είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, δυσκολεύεται να πάρει θετικά αποτελέσματα και να δημιουργήσει ένα θετικό σερί. Ωστόσο, απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας στο Όσλο κόντρα στη Βαλερένγκα (1-1) και το πρόσημο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι θετικό.

Μία νίκη και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια στην Eliteserien, για την ομάδα του Γκρίνχαουγκ, παραμένει χαμηλά στην κατάταξη και δεν εφησυχάζει αναφορικά με την επικίνδυνη ζώνη. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκ νέου διαθέσιμος ο μέσος Μπρούνο Λέιτε που εξέτισε, αμφίβολος παραμένει ο επιθετικός Σέντερλουντ.

Χάουγκεσουντ Στατιστικά

*7/10 ματς τελευταία είχαν goal/goal

*7/10 παιχνίδια έληξαν με “2-3 γκολ”

*Δέχεται γκολ σε 6/8 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΝΤΟ/ΓΚΛΙΜΤ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-3 εκτός έδρας, επί της Πιούνικ, για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Στο 43’ ο Πελεγκρίνο με εκτέλεση πέναλτι σκόραρε για το 0-1 του ημιχρόνου. Στο 49’ ο Μπεργκ έκανε το 0-2 και στο 54’ ο Γκουλίκσεν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.  

Η Μπόντο/Γκλιμτ “καθάρισε” και στο εκτός έδρας την Πιούνικ (0-3), με το ίδιο σκορ όπως στη Νορβηγία και έδειξε ότι η διαφορά τους ήταν μεγάλη. Προκρίθηκε στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σέπσι από τη Ρουμανία.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, έχασε τελευταία από τη Βίκινγκ με σκορ 3-2 εκτός έδρας και οι διώκτες της πλησιάζουν. Αξιοσημείωτο είναι ότι υπέστη δεύτερη διαδοχική ήττα τότε, μετά το 0-2 από την Τρόμσο εντός έδρας. Όσον αφορά την αποστολή, παραμένει τραυματίας ο εξτρέμ Τσούγκελι, ερωτηματικό οι Άμουντσεν και Ελαμπντελαουί.

Μπόντο/Γκλιμτ Στατιστικά

*4/8 παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*7/10 παιχνίδια είχαν over 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 8/9 ματς εκτός έδρας

Χάουγκεσουντ – Μπόντο/Γκλιμτ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ