*3η αγωνιστική

*2-3 γκολ τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Έξι σερί νίκες η Όλτρινχαμ απέναντι στην Γιορκ, οκτώ στους εννιά τελευταίους αγώνες της, έξι συνεχόμενες σε αυτό το γήπεδο.

ΓΙΟΡΚ

Προηγούμενο ματς: Η Γιορκ έχασε με 0-1 εντός έδρας από την Κιντερμίνστερ, με ένα τέρμα του Μόργκαν Σμιθ στο 83ο λεπτό.

Η Γιορκ ηττήθηκε με 0-1 εντός έδρας από την Κιντερμίνστερ, ομάδα που ανέβηκε φέτος στην κατηγορία. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη της ήττα, σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αμφότερες στο γκολ.

Μπορεί ο τεχνικός της, Μάικλ Μόρτον, να περιμένει από την ομάδα του να διεκδικήσει άνοδο, αλλά τα αποτελέσματα δείχνουν κάτι τελείως διαφορετικό μέχρι στιγμής.

Γιορκ Στατιστικά

*1/2 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*1/2 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Προηγούμενο ματς: Η Όλτρινχαμ κέρδισε 2-3 εκτός έδρας την Γουόκινγκ, σε έναν αγώνα που προηγήθηκε μόλις στο έκτο λεπτό με τέρμα του Λίνεϊ. Παρόλο που ισοφαρίστηκε από τον Κάθμπερτ στο 16’ και δέχθηκε δεύτερο τέρμα από τον Γκρέκο-Κοξ στο 28ο λεπτό, αντέδρασε. Ισοφάρισε με τη σειρά της με τον Κόσιλο στο 38’, πριν πάρει τη νίκη με τέρμα του Λίνεϊ στο 47’.

Η Όλτρινχαμ όχι μόνο παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα, πέτυχε και την πρώτη της νίκη. Μάλιστα τα κατάφερε με 2-3, αν και βρέθηκε να χάνει 2-1, στην έδρα ομάδας που πέρυσι έπαιξε στα play off και διεκδίκησε την άνοδο, σε αυτή της Γουόκινγκ.

Σήμερα ταξιδεύει στο “εξοχικό” της, έχοντας εντυπωσιακή παράδοση σε αυτό το γήπεδο. Πάντως ο τεχνικός της, Φιλ Πάρκινσον, είπε πως κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως με την Γουόκινγκ έκαναν πάνω – κάτω τα ίδια που έκαναν και με την Ντάγκεναμ, απλά στο ένα παιχνίδι δούλεψαν και στο άλλο όχι.

Όλτρινχαμ Στατιστικά

*Δύο σερί G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*1/2 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Γιορκ-Ολτρινχαμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ