*22η αγωνιστική.

*Στον 1ο γύρο: Κασίβα – Κιότο 1-1

Δείτε τα Προγνωστικά Ιαπωνίας

ΚΙΟΤΟ

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 2-1 απέναντι στην Κασίβα. Η Κιότο προηγήθηκε στο 13’ με τον Γιαμασάκι, ισοφαρίστηκε στο 62’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πάτρικ στιο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Επανήλθε στις νίκες η Κιότο στο τελευταίο παιχνίδι της, στις 16 Ιουλίου, επικρατώντας με 2-1 της Ναγκόγια εντός έδρας. Αποτέλεσμα που το είχε ανάγκη, καθώς της επέτρεψε να αυξήσει τη διαφορά της από τις τελευταίες θέσεις και να είναι λίγο πιο άνετη βαθμολογικά. Κέρδισε, παράλληλα, μετά από δύο ματς στα οποία δεν είχε καταφέρει καν να σκοράρει, χάνοντας με 1-0 από την Γκάμπα Οσάνα (εκτός) και φέρνοντας ισοπαλία 0-0 με την Κασίμα (επίσης εκτός).

Κιότο Στατιστικά

*Goal / Goal και Over 2.5 τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

*Κέρδισε και στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΣΙΒΑ

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 1-0 επί της Σαπόρο για το Κύπελλο. Ο Σιχάσι σημείωσε το μοναδικό τέρμα του αγώνα στο 22ο λεπτό.

Υποχρεώσεις στο Κύπελλο είχε η Κασίβα μεσοβδόμαδα, κέρδισε με 1-0 τη Σαπόρο και εξασφάλισε την πρόκριση για τη φάση των 16. Στο πρωτάθλημα, προσπαθεί να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, αν και η μέχρι στιγμής παρουσία της δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας. Μόλις 14 βαθμούς έχει συγκεντρώσει σε 21 αγωνιστικές και έχει πανηγυρίσει μόλις δύο νίκες (2-8-11).

Κασίβα Στατιστικά

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

*Ηττήθηκε και στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Κιότο – Κασίβα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ