*2η Αγωνιστική του 3ου ομίλου για το Λιγκ Καπ Σκωτίας.

*Από κάθε όμιλο προκρίνεται η πρώτη ομάδα στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Επιπλέον, από τους οκτώ συνολικά ομίλους, θα προκριθούν και οι τρεις καλύτερες δεύτερες.

*Οι αναμετρήσεις είναι μονές και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι, όπου ο νικητής παίρνει 1 έξτρα βαθμό.

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΚΟΟΥΒ ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ (Α’ ΣΚΩΤΙΑΣ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Νταντί με σκορ 0-1, στα πλαίσια της φάσης των ομίλων του Λιγκ Καπ. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σκόραρε ο Ρούντεν στο 65’.

Αρκετά θετικά στοιχεία έδειξε στην προετοιμασία της, ειδικά στο επιθετικό της κομμάτι, σκοράροντας σχεδόν σε όλες τις αναμετρήσεις της. Αμυντικά υπάρχουν ακόμα μερικά προβλήματα, τα οποία ελπίζει να μπορέσει να ξεπεράσει στη συνέχεια της σεζόν. Δυνατό το σημερινό ματς, καθώς αντιμετωπίζει μια ομάδα με παρόμοιο στυλ παιχνιδιού με εκείνη, γι’ αυτό και αναμένεται να βρει χώρους στο επιθετικό της τρίτο του γηπέδου.

Κόουβ Ρέιντζερς Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΚΛΑΙΝΤ (Β’ ΣΚΩΤΙΑΣ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Χάμιλτον με σκορ 1-3, στα πλαίσια της φάσης των ομίλων του Λιγκ Καπ. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Σκούλιον στο 16’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Γουίντερ στο 64’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον ΜακΓλιν στο 88’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μάρτιν στο 90+2’.

Πάλεψε η Κλάιντ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Καλύτερη στο πρώτο μέρος, πήρε προβάδισμα στο σκορ, όμως στην επανάληψη υπέκυψε εύκολα στην πίεση που της άσκησαν οι φιλοξενούμενοι. Καλύτερη εικόνα θέλει να βγάλει σήμερα, δίνοντας το πρώτο εκτός έδρας ματς της σεζόν. Μπορεί να απειλήσει μεσοεπιθετικά, αλλά θα πρέπει να προσέξει παράλληλα να μην παραμελήσει τα αμυντικά της καθήκοντα, όπως συνηθίζει.

Κλάιντ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Κόουβ Ρέιντζερς – Κλάιντ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ