*25η αγωνιστική

*Και οι τρεις αγώνες τους στο παρελθόν έχουν λήξει under 2,5

Δείτε τα Προγνωστικά Αργεντινής

ΤΙΓΚΡΕ 

Προηγούμενο ματς: Η Τίγκρε έχασε 2-1 εκτός έδρας από την Λιμπερτάδ, παρόλο που προηγήθηκε με τον Αρμόα στο 35’.Δέχθηκε την ισοφάριση από τον Μελγαρέχο στο 51’ και ηττήθηκε με τέρμα του Καρντόζο στο 88’. 

Η Τίγκρε έχασε με γκολ προς το τέλος, με 2-1 εκτός έδρας από την Λιμπερτάδ, στα play off του Copa Sudamericana,με αποτέλεσμα να χρειάζεται μόνο νίκη στον επαναληπτικό που θα γίνει στην έδρα της, σε τρεις μέρες. Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα της στους πέντε τελευταίους αγώνες, έχοντας χάσει και τον πιο πρόσφατο που έπαιξε στο γήπεδό της, έπειτα από δύο σερί νίκες εκεί. 

Στο εθνικό της πρωτάθλημα είναι τελείως αδιάφορη βαθμολογικά, αφού δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό, ούτε όμως κυνηγάει κάτι περισσότερο, ούσα στην 19η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μακροχρόνια τραυματίας είναι ο επιθετικός Πράτι, αλλά αναμένονται πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, με την προσοχή όλων στον αγώνα με την Λιμπερτάδ που ακολουθεί, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο αμυντικός Καμπρέρα που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις

Τίγκρε Στατιστικά

*Έχει 8/15 G/G εντός έδρας

*Εχει 8/15 under 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΑΡΑΚΑΣ 

Προηγούμενο ματς:Η Μπαράκας έφερε 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Αρχεντίνο Ζούνιορς.

Η Μπαράκας δεν κατάφερε να κερδίσει, αλλά τουλάχιστον δεν έχασε κιόλας, φέρνοντας 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Αρχεντίνο Ζούνιορς. Αυτή ήταν η τρίτη της ισοπαλία στους πέντε τελευταίους αγώνες που δεν χάνει, ενώ στους 15 πιο πρόσφατους έχει έξι νίκες και μόλις δύο ήττες, από Εστουδιάντες και Ντεφένσα Χουστίσια. Πάντως μακριά από την έδρα της έχει κερδίσει το πρώτο φετινό της παιχνίδι, αλλά και το πιο πρόσφατο. 

Είναι οριακά στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 15η θέση του, στο +3 από την σημερινή της αντίπαλο, χωρίς κάποιο βαθμολογικό στόχο και για την ίδια στο πρωτάθλημα.

Και αυτή έχει έναν μακροχρόνια τραυματία μέσο, τον Λόπεζ.

Μπαράκας Στατιστικά

*Έχει 4/5 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 8/11 under 2,5 εκτός έδρας

Τίγκρε-Μπαράκας στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ