*15η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες έπαιξαν φέτος δύο φορές για το πολιτειακό τους πρωτάθλημα, μία σε κάθε έδρα, φέρνοντας ισάριθμες ισοπαλίες. Σε αυτό το γήπεδο το παιχνίδι έληξε 0-0.

ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ 

Προηγούμενο ματς: Η Πόντε Πρέτα κέρδισε 0-1 εκτός έδρας την Ιτουάνο, χάρη σε γκολ του Πάουλο Μπάγια στο 79ο λεπτό. Είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά γλίτωσε και αρκετές φορές από το να δεχθεί κάποιο γκολ. 

Η Πόντε Πρέτα επικράτησε 0-1 εκτός έδρας της Ιτουάνο, κερδίζοντας ξανά έπειτα από τέσσερις αγώνες, ενώ αυτή ήταν η τρίτη της νίκη στους 15 τελευταίους που έχει παίξει! Και ειδικά στο γήπεδο της είναι αήττητη εδώ και έξι αγώνες, αλλά με τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. 

Εχοντας ήδη τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, βρίσκεται πολύ χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην 15η θέση του, αλλά στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει να βρεθεί εκεί, αφού οι ομάδες από κάτω της έχουν αγωνιστεί ήδη.  

Θα λείψουν λόγω τιμωρίας ο αμυντικός Ματέους Σϊλβα και ο αριστερός μπακ Αρτούρ, ενώ παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών ο αμυντικός Μαϊλτον, ο μέσος Φελιπίνιο και οι επιθετικοί Πάμπλο Ντιέγκο, Ζεχ.

Πόντε Πρέτα Στατιστικά

*Εχει 11/12 under 2,5 στους τελευταίους αγώνες της, οκτώ σερί στους πιο πρόσφατους

*Εχει 10/18 under 2,5 εντός έδρας

*Εχει 12/18 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΝΟΒΟΡΙΖΟΝΤΙΝΟ 

Προηγούμενο ματς: Η Νοβοριζοντίνο έχασε 0-1 εντός έδρας από την Μποταφόγκο Σάο Πάουλο, με ένα υπέροχο ανάποδο ψαλίδι του Γκιγιέρμε Μαντρούγκα έξω από την περιοχή (!), στο 37ο λεπτό. Είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει, αλλά θα μπορούσε να είχε δεχθεί και δεύτερο γκολ. 

Η Νοβοριζοντίνο έχασε με 0-1 εντός έδρας από την Μποταφόγκο Σάο Πάουλο, πρώτη της ήττα έπειτα από εφτά συνεχόμενες νίκες, χάνοντας την ευκαιρία να “γράψει” ιστορία στην κατηγορία. Μακριά από το γήπεδό της έχει τέσσερις σερί νίκες, πέντε στα έξι τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει. 

Αυτή η ήττα ήταν αρκετή για να την ρίξει από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ούσα πλέον στην 3η θέση, σε απόσταση βολής, στο +1 συγκεκριμένα, από την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα που δεν εξασφαλίζει απευθείας άνοδο. .

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι μέσοι Ντένερ, Μπρούνο Σίλβα, ο επιθετικός Φελίπε Μάρκες και ο αμυντικός Λίγκερ.

Νοβοριζοντίνο Στατιστικά

*Έχει 8/9 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 11/13 under 2,5 στους τελευταίους αγώνες

*Εχει 11/17 under 2,5 εκτός έδρας

*Εχει 11/17 N/G εκτός έδρας

Πόντε Πρέτα-Νοβοριζοντίνο στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ