12η αγωνιστική

*Η Κάλμαρ επικράτησε και στα τρία συνολικά εντός της με αντίπαλο τη Ντέγκερφορς.

Δείτε τα Προγνωστικά Σουηδίας

ΚΑΛΜΑΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την ΑΪΚ, για το πρωτάθλημα. Είδε την αντίπαλο της να χάνει πέναλτι στο 48′ και δυο λεπτά αργότερα πήρε το προβάδισμα με τον Σάετρα. Ωστόσο, δέχθηκε την ισοφάριση στο 84′.

Αήττητη εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Κάλμαρ, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χένρικ Γένσεν φιλοξενήθηκε από την ΑΪΚ, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Αποτέλεσμα δίκαιο σε ένα αρκετά μοιρασμένο ματς ανάμεσα τους, με τον πορτιέρο Φρίντριχ να αποκρούει πέναλτι λίγο πριν η ίδια πάρει το προβάδισμα. Ωστόσο, δεν άντεξε μέχρι το φινάλε.

Πρώτη απώλεια μετά τις δυο νίκες επί των Βάρναμο (0-1 εκτός) και Νόρκεπινγκ (2-1 εντός), φτάνοντας 18 βαθμούς, που τη φέρνουν έκτη στη βαθμολογία Α Σουηδίας. Επικράτησε στα 3/5 εντός της για φέτος, έχοντας ακόμη από μια ισοπαλία και ήττα. Ανακοίνωσε την απόκτηση του Δανού μέσου Γιάκομπ Τρένσκοβ, ο οποίος θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Κέγκε, στο τέλος του μήνα.

Κάλμαρ Στατιστικά

*Goal/Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 5-0 από τη Μάλμε, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 17ο λεπτό, δεχόμενη και δεύτερο στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ενώ μάζεψε ακόμη τρεις φορές τη μπάλα από τα δίχτυα της στο δεύτερο ημίχρονο (62′, 68′, 75′).

Την ήττα υπέστη και πάλι η Ντέγκερφορς, μετά από τρία παιχνίδια στα οποία και είχε μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τομπίας Σόλμπεργκ φιλοξενήθηκε από τη Μάλμε, στην έδρα της οποίας γνώρισε τη συντριβή με 5-0. Απογοητευτική η εμφάνιση της, δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει ούτε μια τελική, αλλά ούτε και να σταθεί εμπόδιο στην ανωτερότητα των γηπεδούχων.

Παραμένει έτσι αρκετά χαμηλά στην κατάταξη, έχοντας συγκεντρώσει μόλις έντεκα βαθμούς στα δώδεκα πρώτα παιχνίδια της. Έμεινε με άδεια χέρια και στις πέντε φετινές της εξόδους, στις τρεις εκ των οποίων δεν κατάφερε ούτε και να σκοράρει. Σταθερά εκτός μάχης ο Νίκολα Τζούρτζις, που δεν έχει αγωνιστεί από την αρχή της σεζόν. Εκτός αποστολής και ο Φόρτιουν Μπάσεϊ.

Ντέγκερφορς Στατιστικά

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 4.5 τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Κάλμαρ – Ντέγκερφορς στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ