*10η αγωνιστική

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ                        

Προηγούμενο ματς: Η Κοριτίμπα έχασε εύκολα με 3-1 εκτός έδρας από την Παλμέιρας, με δύο γκολ που δέχθηκεμέσα σε πέντε λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, από τους Αρτούρ (30’). Ρόνι (34’). Ο Ρόνι πέτυχε τρίτο τέρμα στο 73’, καταφέρνοντας απλά να μειώσει στο τελικό σκορ με τον Αλεφ Μάνγκα στο 83ο λεπτό. 

Ακόμη μία ήττα για την Κοριτίμπα, αν και αυτή τη φορά μπορεί να θεωρηθεί από τις λεγόμενες εντός προγράμματος, καθώς ήρθε στο γήπεδο της πρωτοπόρου Παλμέιρας, με 3-1. 

Αλλά το πρόβλημα είναι πως ήταν και η ένατη συνολικά στα τελευταία 15 παιχνίδια που δεν έχει καταφέρει να πετύχει κάποια νίκη. Και ακόμη ψάχνει την πρώτη νίκη στο γήπεδό της στο εθνικό πρωτάθλημα, με δύο ισοπαλίες σε τέσσερις αγώνες.

Φυσιολογικά λοιπόν έχει μείνει πάρα πολύ χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, “καρφωμένη” εντός ζώνης υποβιβασμού, ουραγός πλέον, χωρίς να είναι σε απόσταση βολής από τις θέσεις παραμονής, ούσα στο -5 από αυτές. 

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι Τσάντσελορ (ΑΜ), Ζούνιορ Ούρσο (ΜΕ), τιμωρημένοι είναι οι αμυντικοί Μπρούνο Βιάνα, Κούσκεβιτς.

Κοριτίμπα Στατιστικά

*Εχει εφτά συνεχόμενα G/G

*Εχει 8/13 under 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΝΤΟΣ 

Προηγούμενο ματς: Η Σάντος έχασε 1-2 εντός έδρας από την Νιούελς Ολντ Μπόις με τέρμα του Πορτίγιο στο 90’. Νωρίτερα είχε ισοφαρίσει με πέναλτι του Μάρκος Λεονάρντο στο 80’, έχοντας βρεθεί να χάνει από τέρμα του Σφόρτσα στο 45’. 

Η Σάντος έχασε για πρώτη φορά εντός έδρας το 2023, στο Κόπα Σουνταμερικάνα, με 1-2 από τη Νιούελς Ολντ Μπόις για το Κόπα Σουνταμερικάνα.Αποτέλεσμα που την αφήνει και εκτός συνέχειας θεσμού από τη φάση των ομίλων!

Εχει συμπληρώσει πλέον εφτά αγώνες χωρίς νίκη, με τέσσερις ισοπαλίες. Ειδικά μακριά από την έδρα της έχει νικήσει μόνο τη Βάσκο στους εφτά τελευταίους αγώνες, πάλι έχοντας πέντε ήττες σε αυτό το διάστημα.   

Και η πορεία της στο εθνικό πρωτάθλημα είναι μέτρια, καθώς βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο δεύτερο μισό του, απέχοντας τους ίδιους βαθμούς, πέντε, από την πρώτη τετράδα που οδηγεί στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες και από την ζώνη του υποβιβασμού. 

Περιέργως, με όλα αυτά, ο Ονταϊρ Χέλμαν, αντέχει ακόμη στον πάγκο της ομάδας! Μακροχρόνια τραυματίας και απών εδώ και καιρό είναι ο αμυντικός Ζαμπάλα, πιο πρόσφατα χτυπημένοι είναι οι αμυντικοί Μαίκόν, Φελίπε Ζόναταν και ο μέσος Σάντρι. Επίσης κάποιες ενοχλήσεις έχουν οι επιθετικοί Ντέιβιντ Ουάσινγκτον και Λούκας Μπράγκα που θα μείνουν εκτός, περισσότερο για να προφυλαχθούν.  

Σάντος Στατιστικά

*Εχει πέντε σερί αγώνες με 2-3 γκολ

*Εχει 11/16 under 2,5 εκτός έδρας

*Εχει 9/16 N/G εκτός έδρας

Κοριτίμπα-Σάντος στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ