*Τελική φάση των ευρωπαϊκών πλέι οφ, με έπαθλο ένα εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Διπλές αναμετρήσεις. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Αούστρια Βιέννης (11/6).

*Στην κανονική διάρκεια: Αούστρια Βιέννης – Αούστρια Λουστενάου 2-2, Αούστρια Λουστενάου – Αούστρια Βιέννης 1-0

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΛΟΥΣΤΕΝΑΟΥ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας στην παράταση με 2-1 (1-1 κ.δ.) της Βόλφσμπεργκερ. Ο Μπάριμπο άνοιξε το σκορ στο 85′ με πέναλτι, απάντησε για τους φιλοξενούμενους ο Γκρούισιτς στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων. Την ανατροπή έκανε ο Φριντρίκας στο 105′.

Σε μία αναμέτρηση που κυριάρχησε το άγχος και η σκοπιμότητα, η Αούστρια Λουστενάου κατάφερε να αλώσει την έδρα της φορμαρισμένης Βόλφσμπεργκερ στην παράταση εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην τελική φάση των ευρωπαϊκών πλέι οφ. Λιγοστές οι καλές ευκαιρίες κι από τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή μπάλας σχεδόν σε ολόκληρη τη διάρκεια. Γλίτωσε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων το συγκρότημα του Μάντερ κι άντεξε στην πίεση που του ασκήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης.

Η Αούστρια Λουστενάου γνώρισε μία ήττα σε οχτώ αναμετρήσεις από την Τιρόλ (4-2 εντός), στις υπόλοιπες σημείωσε δύο νίκες και πέντε ισοπαλίες. “Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, γνωρίζουμε καλά τι μας περιμένει. Θα είναι δύσκολο να διασπάσουμε την άμυνα της Αούστρια Βιέννης”, είπε ο προπονητής Μάντερ που αντιμετωπίζει κάποια αγωνιστικά μικροπροβλήματα.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΛΟΥΣΤΕΝΑΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα επτά τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εντός) με τη Σάλτσμπουργκ. Ο Κοϊτά με πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 30′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκρούμπερ με τη συμπλήρωση των 90′.

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ήττα της συμπολίτισσας Ραπίντ από την Κλάγκενφουρτ, χάνοντας την ευκαιρία να εξασφαλίσει απευθείας το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Η Αούστρια Βιέννης παρουσιάστηκε καλύτερη από την πρωταθλήτρια Σάλτσμπουργκ στη μεταξύ τους μάχη στην πρωτεύουσα, αναγκάζοντας σε έξι αποκρούσεις τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Κατάφερε, απλά, να αποφύγει την ήττα με τη συμπλήρωση των 90′.

Πανηγύρισε μόλις μία νίκη σε δέκα αναμετρήσεις επί της Ραπίντ Βιέννης (3-1 εντός) στις 14 Μαΐου (πέντε ισοπαλίες, τέσσερις ήττες): Στις επτά από αυτές δέχτηκε τουλάχιστον από δύο γκολ. Μακριά από την έδρα της έχει απολογισμό 0-3-3 με διαφορά γκολ 11-16. Στο μεταγραφικό στόχαστρο τριών ιταλικών ομάδων (Φιορεντίνα, Τζένοα, Φροζινόνε) βρίσκεται ο επιθετικός Ταμπάκοβιτς των 18 γκολ σε 37 συμμετοχές. “Είναι στο χέρι μας να παίξουμε γρήγορα και με πάθος. Η Αούστρια Λουστενάου βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση”, ανέφερε ο προπονητής Βίμερ.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα δέκα τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 8/10 τελευταία παιχνίδια της.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΛΟΥΣΤΕΝΑΟΥ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ