12η αγωνιστική

* Goal/Goal τα δύο περσινά μεταξύ τους παιχνίδια.

ΤΣΕΝΓΚΝΤΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-1) επί της Σανγκάη Πορτ. Στο 72’ η Τσενγκντού έμεινε με 10 παίκτες, αλλά σκόραρε στο 90+2’ με τον Παλάσιος.

Το αήττητο καλά κρατεί για την Τσενγκντού και το περασμένο Σάββατο πέτυχε την σπουδαιότερη νίκη της σεζόν! Πέρασε νικηφόρα από την Σανγκάη, οδήγησε την πρωτοπόρο στην πρώτη της ήττα στη χρονιά και μείωσε στο -3 από την κορυφή.

Έγινε ακόμα σπουδαιότερη η επιτυχία της αφού έπαιξε το τελευταίο 20λεπτο με παίκτη λιγότερο και κατάφερε να βρει στις καθυστερήσεις το γκολ της νίκης, με τον Παλάσιος (φορ) να έρχεται από τον πάγκο και να κάνει τη διαφορά

Εντός έδρας είναι η καλύτερη ομάδα της λίγκας (4-2-0) μέχρι στιγμής, ενώ το γήπεδό της είναι απόρθητο στα 22 τελευταία ματς πρωταθλήματος (13-9-0)!

ΤΣΕΝΓΚΝΤΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 5/6 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΤΙΑΝΖΙΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Γουχάν. Ο Αντεμίλσον (5’) άνοιξε το σκορ για τη Γουχάν και ο Γουάνγκ (14’) ισοφάρισε για την Τιανζίν.

Αήττητη συνεχίζει προς το φινάλε του 1ου γύρου και η Τιανζίν, η οποία έμεινε στην ισοπαλία (7η στην σεζόν) υποδεχόμενη την περσινή πρωταθλήτρια την περασμένη Κυριακή.

Το ματς ξεκίνησε εκρηκτικά με γρήγορα εκατέρωθεν γκολ, αλλά στην συνέχεια αμφότερες οι ομάδες αποδείχθηκαν άστοχες στις αρκετές τελικές που έβγαλαν. Απόλυτη ισορροπία στην κατοχή, μοιρασμένες ήταν και οι ευκαιρίες, δίκαιο το αποτέλεσμα.

Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε με δύσκολα από την έδρα της ουραγού Νταλιάν (0-1) με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις!

Έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες που υπήρχαν στο ξεκίνημα της σεζόν, βάσει της δυναμικής του ρόστερ. Κάνει πολύ καλή δουλειά ο κόουτς Γου που είναι στον πάγκο της από το Μάρτιο του 2021.

ΤΙΑΝΖΙΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 8/9 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 5/8 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Τσενγκντού – Τιανζίν στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ