*5η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Κόπα Λιμπερταδόρες

*Από κάθε όμιλο προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες στη φάση των “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η τρίτη κάθε ομίλου παίζει play off για τη συμμετοχή της στους “16” του Κόπα Σουνταμερικάνα.

*Στον πρώτο γύρο: Κορίνθιανς-Ιντεπεντιέντε Ντε Βάλε 1-2

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΝΤΕ ΒΑΛΕ (Εκουαδόρ)

Προηγούμενο ματς: Η Ιντεπεντιέντε Βάλε κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Αουκας Κίτο, ανοίγοντας το σκορ με τον Μεντίνα στο 17ο λεπτό, πριν σφραγίσει τη νίκη της με γκολ του Σορνόζα από πέναλτι στο 64’ και ενώ έπαιζε με παίκτη περισσότερο από την εκπνοή του ημιχρόνου. 

Η Ιντεπεντιέντε Ντε Βάλε κέρδισε και την Αούκας Κίτο με 2-0 εντός έδρας, επιστρέφοντας στις νίκες, έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες στα προηγούμενα παιχνίδια της. Στο γήπεδο της είναι και αυτή από τις πολύ δυνατές ομάδες, καθώς μέσα στο 2023 έχει μόνο μία ήττα και εννιά νίκες σε 10 αγώνες που έπαιξε εντός!  

Όχι απλά είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος Εκουαδόρ, με την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, είναι κιόλας στο +8 από την δεύτερη θέση. Αλλά και σε αυτή τη διοργάνωση έχει μεγάλη ευκαιρία, αν κερδίσει απόψε, ίσως και αν μην χάσει, να περάσει στους “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες. Αυτή τη στιγμή έχει το πάνω χέρι σε σχέση με την αντίπαλο της, την οποία κέρδισε στον προηγούμενο αγώνα τους. 

Χτύπησαν τον προηγούμενο μήνα και είναι τραυματίες οι Λαουτάρο Ντίαζ (ΜΕ) και Κέβιν Ροντρίγκεζ (ΕΠ), ενώ τιμωρημένος είναι ο βασικός γκολκίπερ Ραμίρεζ. 

Ιντεπεντιέντε Βάλε Στατιστικά

*Εχει 6/8 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 8/10 N/G εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ (Βραζιλία)

Προηγούμενο ματς: Η Κορίνθιανς έχασε 2-0 εκτός έδρας από την Αμέρικα Μινέιρο, με τέρματα που δέχθηκε από πέναλτι του Ντανίλο Αβεγιάρ στο 74΄ και από τον Ρενάτο Μαρκές στο 87ο λεπτό. 

Η Κορίνθιανς ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από την Αμέρικα Μινέιρο, με αποτέλεσμα να διακοπεί το αήττητο σερί τριών αγώνων που είχε, στους οποίους δεν είχε δεχθεί καν γκολ και είχε δύο νίκες. Βέβαια είχε κερδίσει στο γήπεδό της, αφού μακριά από αυτό όχι απλά δεν έχει νίκη εδώ και οκτώ αγώνες, έχει εφτά ήττες, χωρίς να έχει σκοράρει στις πέντε τελευταίες.  

Βρίσκεται στην τελευταία θέση παραμονής του βαθμολογικού πίνακα, στην 16η συγκεκριμένα, αλλά σε απόσταση βολής, στο +1 για την ακρίβεια, από την ζώνη του υποβιβασμού.

Αλλά και σε αυτόν τον θεσμό, μόνο αν κερδίσει απόψε θα έχει βάσιμες πιθανότητες να συνεχίσει στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Μάλιστα κινδυνεύει ακόμη και να μην πάρει την τρίτη θέση, εκεί που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. 

Τραυματίες και απόντες είναι ο επιθετικός Μοσκίτο και οι μέσοι Παουλίνιο, Καντίγιο.   

Κορίνθιανς Στατιστικά

*Εχει έξι σερί under 2,5

*Εχει πέντε συνεχόμενα Ν/G

Ιντεπεντιέντε Ντε Βάλε-Κορίνθιανς στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ