*11η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες έχουν παίξει ήδη φέτος σε αυτό το γήπεδο για το πολιτειακό πρωτάθλημα με την Ιτουάνο να κερδίζει με 2-3  

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας             

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ 

Προηγούμενο ματς: Η Μποταφόγκο Σάο Πάουλο αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Τομπένσε. Πίεσε αρκετά, έχασε ευκαιρίες, κινδύνεψε ελάχιστα, όμως τελικά δεν βρήκε τρόπο να κερδίσει. 

Η Μποταφόγκο Σάο Πάουλο “κόλλησε” στο 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Τομπένσε, φέρνοντας δεύτερη σερί ισοπαλία, παραμένοντας για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη. Στην έδρα της έχει τρεις νίκες και μία ήττα σε πέντε αγώνες εθνικού πρωταθλήματος, αλλά γκολ δέχθηκε μόνο στην ήττα της. 

Πάντως από τη σημερινή της αντίπαλο έχει χάσει ήδη φέτος εντός, αλλά πριν τέσσερις μήνες στο πολιτειακό τους πρωτάθλημα. 

Είναι πάντα στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Βραζιλίας, αλλά υποχώρησε πλέον στην 7η θέση του, στο -3 από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις ανόδου. 

Τραυματίες είναι οι αμυντικοί Ερικσον, Λούκας Ντίας και ο μέσος Φιλίπε Σόουτο, με τον τελευταίο να αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. 

Μποταφόγκο Σάο Πάουλο Στατιστικά

*Εχει 6/7 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

**Εχει 7/12 under 2,5 εντός έδρας

*Εχει 7/12 N/G εντός έδρας, πέντε σερί στα πιο πρόσφατα

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΙΤΟΥΑΝΟ 

Προηγούμενο ματς: Η Ιτουάνο ηττήθηκε εύκολα και χωρίς να προβάλλει σοβαρή αντίσταση με 3-0 εκτός έδρας από την Βιτόρια Μπαϊα. Το πρώτο γκολ το δέχθηκε από τον Ροντρίγκο Αντράντε στο 31’, το δεύτερο από τον Τρέλεζ στο 45’, με τον Καμουτάνγκα στο 77’ να διαμορφώνει το τελικό σκορ. 

Η Ιτουάνο επέστρεψε στις ήττες, χάνοντας εύκολα με 3-0 εκτός έδρας από την Βιτόρια Μπαϊα, μετά την προηγούμενη νίκη της, η οποία είναι η μοναδική στους τέσσερις τελευταίους αγώνες, έχοντας ήττες στα υπόλοιπα παιχνίδια. 

Μακριά από την έδρα της έχει κερδίσει φέτος μόνο την Μποταφόγκο Σάο Πάουλο στο πολιτειακό πρωτάθλημα. Δεν έχει νίκη εκτός εδώ και 11 αγώνες, με οκτώ ήττες σε αυτό το διάστημα, πέντε σερί στα πιο πρόσφατα. 

Αυτή η νίκη την έβγαλε εκτός ζώνης υποβιβασμού, ανέβηκε στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως είναι πάντα σε απόσταση βολής, στο +2 συγκεκριμένα, από αυτήν. 

Τραυματίες και απόντες είναι οι αμυντικοί Ραφαέλ Περέιρα, Ζόναθαν και ο μέσος Μπρούνο Ξαβιέρ.

Ιτουάνο Στατιστικά

*Εχει 10/15 N/G εκτός έδρας

*Εχει 10/15 under 2,5 εκτός έδρας

Μποταφόγκο Σάο Πάουλο-Ιτουάνο  στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ