5η Αγωνιστική του Copa Sudamericana

* O 1ος κάθε ομίλου προκρίνεται απευθείας στους “16” της διοργάνωσης και ο 2ος συμμετέχει σε ενδιάμεση φάση playoffs.

* Τον όμιλο πλαισιώνουν οι Αουντάξ, Μπλούμινγκ.

* Στον πρώτο γύρο (03/05): Νιούελς – Σάντος 1-0

Δείτε τα Προγνωστικά Copa Sudamericana

ΣΑΝΤΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Ιντερνασιονάλ. Ο Λουίζ Αντριάνο (3’) άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και ο Λίμα (12’) ισοφάρισε για την Σάντος.

Τα 6 παιχνίδια δίχως νίκη (0-3-3) έφτασε η Σάντος με την σαββατιάτικη ισοπαλία, με την οποία διατηρήθηκε στο β’ μισό της βαθμολογίας στο Brasileirao. Συνεχιζόμενο το πρόβλημα δυστοκίας, είχε στιγμές για μεγαλύτερο σκορ απέναντι στην Ιντερνασιονάλ, ενώ στο προαναφερθέν αρνητικό σερί έχει βρει δίχτυα μόλις τρεις φορές.

Η πρώτη ήταν στη Χιλή με την Άουνταξ για την 4η αγωνιστική του ομίλου. Προηγήθηκε στην Ρανκάγκουα κι έδειχνε να ελέγχει τον ρυθμό μέχρι το κλείσιμο του ημιχρόνου, όταν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα δέχθηκε αποβολή και γκολ από το ακόλουθο φάουλ. Σε παθητικό ρόλο στο δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, δεν άντεξε πολύ και δεν είχε αντίδραση στο 2-1. Πλέον χρειάζεται το 2/2 στα εναπομείναντα παιχνίδια και τουλάχιστον μία ήττα από την Άουνταξ για να προλάβει τη 2η θέση.

Ενόψε Νιούελς, ο κόουτς Χέλμαν δεν έχει διαθέσιμους τον τιμωρημένο Ζοακίμ (στόπερ) και τους τραυματίες Μπράγκα (φορ), Ζόναταν (αρ. μπακ), Άλεξ (στόπερ).

ΣΑΝΤΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* No Goal τα 7/9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΙΟΥΕΛΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Σαρμιέντο.

Με αλλαγμένο σχήμα (3-4-3) και μερικό rotation έπαιξε την περασμένη Παρασκευή στη Χουνίν η Νιούελς για να μείνει στο μηδέν και να διατηρηθεί στα μεσαία στρώματα της LPF.

Όπως αναμενόταν είχε την κατοχή (66%), απέναντι σε μία ομάδα που παίζει στην κόντρα, αλλά όχι τις ευκαιρίες για να γλιτώσει ένα ακόμη μηδέν στο ενεργητικό της μακριά από το Ροσάριο. Απόλυτα δίκαιο το 0-0 σε ένα κακό παιχνίδι με λιγοστές απειλητικές καταστάσεις.

Στο τελευταίο ματς του ομίλου όμως πραγματοποίησε την πιο παραγωγική εκτός έδρας εμφάνιση της στην σεζόν. Πέτυχε το 4/4 στον όμιλο με το 2-3 επί της ιδιαιτέρως αδύναμης Μπλούμινγκ και με νίκη σήμερα εξασφαλίζει την πρωτιά, πριν υποδεχθεί την Άουνταξ στην αυλαία του ομίλου.

Επιστρέφουν στην αποστολή οι Ντίτα (στόπερ), Φερέιρα (μέσος) που ήταν τιμωρημένοι στο πρωτάθλημα και ο ποιοτικός Αγκίρε (εξτρέμ) που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με την Under-20 της Αργεντινής. Παραμένει εκτός ο ηγετικός μέσος Πέρες κι ο εξτρέμ Γκονσάλες.

ΝΙΟΥΕΛΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 14/16 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Under 1.5 τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Σάντος – Νιούελς στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ