Προγνωστικά NBA: Και τώρα τελικοί!

Vennes_Betarades
Γιώργος Βεννές
Ανανεώθηκε:
nba playoffs προγραμμα αποτελεσματα αγωνες

Καλησπέρα friends και καλό μήνα σε όλους! Για ακόμα ένα μήνα κλείσαμε με κέρδος, για την ακρίβεια με 432 μονάδες για τον Μάιο, φτάνοντας έτσι τους 8 σερί μήνες με θετικό πρόσημο, κάνοντας το 8/8 φέτος. Συνεχίζουμε

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά NBA.

[03:30] ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ (53-29) – ΜΑΙΑΜΙ ΧΙΤ (44-38)

Οι Νάγκετς σκούπισαν τους Λέικερς στους τελικούς της δύσης και είχαν αρκετό χρόνο ξεκούρασης. Γιόκιτς και Μάρεϊ έκαναν θαύματα στο παρκέ με τους Πόρτερ, Πόουπ, Μπράουν και Γκόρντον να τους πλαισιώνουν ιδανικά. Πρωταγωνιστής ήταν ο Μάρεϊ που είχε 32,5 πόντους ανά αγώνα, ενώ σημαντική ήταν και η βοήθεια του Γιόκιτς που μέτρησε 27,8 πόντους, 14,5 ριμπάουντ και 11,8 ασίστ. Οι Χιτ είχαν δύσκολο έργο μέχρι τους τελικούς. Τερμάτισαν στην 8η θέση, απέκλεισαν στο 1ο γύρο τους Μπακς, ακολούθησαν οι Νικς και μετά από μια σειρά 7 παιχνιδιών απέκλεισαν και τους Σέλτικς. Ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ κι όμως κατάφεραν να δώσουν το παρών. Κορυφαίος για την ομάδα της Φλόριντα ήταν ο Μπάτλερ που τελείωσε την σειρά με 24,7 πόντους 7,5 ριμπάουντ και 6,1 ασίστ ανά αγώνα. Τρομερές εμφανίσεις πραγματοποίησε και ο Μάρτιν που είχε κατά μέσο όρο 19,3 πόντους με 49% πίσω από τα 7,25 και 60% εντός πεδιάς. Πλήρεις θα αγωνιστούν απόψε οι Νάγκετς. Για τους Χιτ παραμένει εκτός ο Χίροου.

Όλες οι απουσίες, αποδόσεις και όρια είναι την ώρα που γράφω το κείμενο. Αν αλλάξουν υπέρ μας, είμαι της άποψης να μην τα παίξετε (σε χειρότερα όρια ή αποδόσεις).

Για σημεία που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της μέρας, απουσίες και απορίες, καθώς και live bets, θα μας βρείτε στο discord. 

Βρείτε μας στο: Discord


👉 Στο Betarades.gr έχεις τα πιο δυνατά προγνωστικά για τους NBA αγώνες της ημέρας:

✍️ Προγνωστικά NBA
🏀 NBA αγώνες σήμερα
📆 Πρόγραμμα NBA
Αποτελέσματα NBA
📊 Βαθμολογία NBA
👕 Ρόστερ Ομάδων NBA
🥇 Στοιχηματικές εταιρίες για NBA