Μελετημένα Προγνωστικά: Combo με φόντο την Μπουντεσλίγκα στο 1.98

Ανανεώθηκε:
μελετημενα προγνωστικα

Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον για στοίχημα παρουσιάζουν οι αγώνες στο κουπόνι της Πέμπτης (01/06). Η πρόταση που τραβάει τα βλέμματα από τα μελετημένα προγνωστικά μας είναι για την αναμέτρηση των μπαράζ για παραμονή/άνοδο στην Μπουντεσλίγκα, Στουτγκάρδη – Αμβούργο. Πάμε να τη δούμε παρακάτω αναλυτικά!

Μελετημένα Προγνωστικά Σήμερα 01/06/2023

Δεν τα κατάφερε να εξασφαλίσει την απευθείας παραμονή της στην Μπουντεσλίγκα η Στουτγκάρδη, που αναδείχτηκε ισόπαλη (1-1) με τη Χόφενχαϊμ. Είχαν προηγηθεί για το πρωτάθλημα, η ισοπαλία με το ίδιο σκορ με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν και η νίκη (1-4) απέναντι στη Μάιντζ. Δεν καταφέρνει να εκμεταλλευτεί την έδρα της το τελευταίο διάστημα, καθώς έχει κερδίσει ένα μόνο από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, με 2-1 επί της Γκλάντμπαχ. Έχει πετύχει γκολ στους 10 τελευταίους αγώνες της. Δεν τα πάει, όμως, το ίδιο καλά και σε ό,τι αφορά την ανασταλτική λειτουργία της, καθώς μόνο σε έναν εξ αυτών, κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

Περίοδο φόρμας διανύει το Αμβούργο, που σημείωσε την τρίτη σερί νίκη του, με 1-0 επί της Σαντχάουζεν. Δεν στάθηκε, όμως, αρκετή για να του δώσει την απευθείας άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. Στις δυο προηγούμενες αγωνιστικές του πρωταθλήματος είχε επικρατήσει με 5-1 επί της Ρέγκενσμπουργκ και με 2-1 επί της Γκρόιτερ Φιρτ. Είναι η ομάδα με την καλύτερη συγκομιδή (9-3-5) στα εκτός έδρας παιχνίδια στη Β’ Γερμανίας. Επιπλέον, διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, με 70 γκολ σε  34 αναμετρήσεις. Έχει δεχτεί, ωστόσο, γκολ στα έξι από τα εφτά τελευταία ματς.

Έχουν τέρματα τα παιχνίδια ανάμεσα στη Στουτγκάρδη και το Αμβούργο και δύσκολα θα αποτελέσει εξαίρεση το μπαράζ παραμονής/ανόδου, καθώς και οι δύο ομάδες σκοράρουν εύκολα, αντιμετωπίζουν, όμως, προβλήματα στην άμυνα. Θα ποντάρουμε στη συνδυαστική επιλογή Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.98.

Ακολουθούν η ανάλυση και το προγνωστικό για την αναμέτρηση Μπρέσια – Κοζέντσα για τα πλέι άουτ της Σέριε Β, που επίσης αξίζει προσοχής σήμερα.

Έχασε στις λεπτομέρειες στο πρώτο ματς των πλέι άουτ της Σέριε B με 1-0 από την Κοζέντσα η Μπρέσια. Ήταν το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι της χωρίς νίκη, καθώς είχαν προηγηθεί  η ήττα με 2-0 από την Πάρμα και οι ισοπαλίες με τις Πίζα (1-1) και Παλέρμο (2-2), στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Τα πάει καλά στην έδρα της το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς επικράτησε στα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς, επί των Τερνάνα (1-1) και Κοζέντσα (2-1). Επί της τελευταίας, μάλιστα, μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, στις ισάριθμες πιο πρόσφατες φορές που τη υποδέχτηκε. Έχει δεχτεί γκολ στα 12 τελευταία παιχνίδια της.

Η πρώτη νίκη της μετά από εφτά παιχνίδια (0-5-2) ήταν και η πιο σημαντική για την Κοζέντσα, που κέρδισε με 1-0 την Μπρέσια. Στις τελευταίες αναμετρήσεις της στην κανονική διάρκεια της Σέριε Β, αναδείχτηκε ισόπαλη και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1) με τις Βενέτσια και Άσκολι, ενώ ηττήθηκε (0-1) από την Κάλιαρι. Έχει την χειρότερη συγκομιδή (2-6-11) της κατηγορίας στα εκτός έδρας παιχνίδια. Στα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της, πάντως, δεν δέχτηκε γκολ. Έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

Δεν έχει περιθώρια η Μπρέσια, η νίκη είναι μονόδρομος, καθώς σε διαφορετική περίπτωση υποβιβάζεται και μπορεί να τα καταφέρει, ενώ έχει και καλή παράδοση στα εντός έδρας με τη Κοζέντσα. Θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 2.05.


👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος τα βρίσκεις καθημερινά στους Betarades:

⚽️ Προγνωστικά ποδοσφαίρου
🏀 Προγνωστικά μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά τένις
Προγνωστικά Value Bets
🎯 Bet Builder Προγνωστικά
🔹 Μελετημένα Προγνωστικά
✍️ Αναλύσεις αγώνων στοιχήματος

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.