*9η αγωνιστική

*Μεγάλο ντέρμπι του Μπέλο Οριζόντε, το οποίο όμως θα διεξαχθεί σε άλλη πόλη, της ίδιας πολιτείας, στην Ουμπερλάντια, για χορηγικούς ρόλους! Χαρακτηριστικό είναι πως και οι δύο ομάδες έφτασαν στην πόλη με τσάρτερ μισθωμένα από την εταιρεία που κανόνισε να γίνει το παιχνίδι σε αυτή την πόλη. 

*Οι δύο ομάδες έπαιξαν ήδη φέτος σε αυτό το γήπεδο για το πολιτειακό πρωτάθλημα, φέρνοντας 1-1.         

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Προηγούμενο ματς: Η Κρουζέιρο έχασε 0-1 εντός έδρας από την Γκρέμιο με ένα γκολ του Βιγιασάντι στο 27ο λεπτό, χωρίς να καταφέρει να ισοφαρίσει στη συνέχεια ώστε να στείλει τον αγώνα στα πέναλτι. 

Η Κρουζέιρο δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί την έδρα της, χάνοντας με 0-1 από την Γκρέμιο, με αποτέλεσμα να πάει στον βρόντο η ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου Βραζιλίας. 

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της στους τέσσερις τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει. Αλλά το ανησυχητικό είναι πως έχει χάσει τους τρεις πιο πρόσφατους στην έδρα της, όλους χωρίς να έχει σκοράρει καν!

Ακόμη πάντως είναι σχετικά ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα της Α’ Βραζιλίας, στην έκτη θέση του, σε απόσταση βολής, στο -1 συγκεκριμένα, από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις που οδηγούν στους ομίλους του επόμενου Κόπα Λιμπερταδόρες. Αλλά και στο -1 από την σημερινή της αντίπαλο. 

Μακροχρόνια τραυματίες και απόντες είναι οι Φερνάντο Ενρίκε (ΜΕ), Γουέσλεϊ Γκασολίνα (ΑΜ),Ραφαέλ Μπίλου (ΕΠ), αλλά το χειρότερο είναι πως χτύπησε ο μέσος Ραμίρο που μπήκε και στο χειρουργείο και θα λείψει καιρό. Παραμένει εκτός ο αμυντικός Καϊκι που είναι με την εθνική Βραζιλίας κάτω των 20 ετών. 

Κρουζέιρο Στατιστικά

*Εχει τέσσερα σερί under 2,5

*Εχει 10/11 under 2,5 εντός έδρας

*Εχει 7/11 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ 

Προηγούμενο ματς: Η Ατλέτικο Μινέιρο έχασε με 2-0 εκτός έδρας από την Κορίνθιανς, όσο είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι,  με γκολ που δέχθηκε από τον Ματέους Μπίντου (34’), πριν έρθει και δεύτερο τέρμα από τον Γκουέντες στο 65ο λεπτό. Και στα πέναλτι ηττήθηκε με 3-1.

Η Ατλέτικο Μινέιρο ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από την Κορίνθιανς, όσο είχε κερδίσει στον πρώτο αγώνα, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να οδηγηθεί στα πέναλτι, εκεί που αποκλείστηκε, χάνοντας με 3-1. Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα έπειτα από έξι αγώνες, στους οποίους είχε πετύχει πέντε νίκες. Πάντως κέρδισε τους δύο πιο πρόσφατους μακριά από την έδρα της στο πρωτάθλημα. 

Είναι στην τέταρτη θέση του εθνικού πρωταθλήματος της, τελευταία που οδηγεί στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες, ισόβαθμη με την ομάδα που είναι στην πέμπτη, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων. Και είναι σχετικά πίσω, στο -7 για την ακρίβεια, από την κορυφή. 

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι Οτάβιο (ΜΕ), Πεντρίνιο (ΕΠ), Ιγκόρ Ραμπέλο (ΑΜ), Αλαν (ΜΕ), Αλαν Κάρντετς (ΕΠ), αλλά επιστρέφει μετά από καιρό ο αριστερός μπακ Αράνα, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Ζαχάρο (ΜΕ), Παβόν (ΕΠ). 

Ατλέτικο Μινέιρο Στατιστικά

*Εχει έξι σερί αγώνες με 2-3 γκολ

*Εχει 9/15 under 2,5 εκτός έδρας

*Εχει 9/15 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας

Κρουζέιρο-Ατλέτικο Μινέιρο στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ