*10η αγωνιστική

*Η Τομπένσε δεν έχει σκοράρει ποτέ στην έδρα της Μποταφόγκο Σάο Πάουλο, με δύο ήττες (1-0) και μία  “λευκή” ισοπαλία.                       

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ

Προηγούμενο ματς: Η Μποταφόγκο Σάο Πάουλο έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, αλλά άξιζε να κερδίσει. Προηγήθηκε με τον Σαλατιέλ στο 46’, έχοντας δοκάρι και ούσα πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Αλλά τελικά ισοφαρίστηκε από τον Ντανιέλ στο 90’ σε μία από τις ελάχιστες επισκέψεις της αντιπάλου στην περιοχή της. 

Η Μποταφόγκο Σάο Πάουλο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 σε μία δύσκολη έδρα, αυτή της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Υπό άλλες συνθήκες θα επρόκειτο για καλό αποτέλεσμα. Αλλά έτσι όπως αγωνίστηκε, έχει δικαίωμα να παραπονιέται που δεν κέρδισε. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί παιχνίδι που δεν χάνει, με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία στο γήπεδό της. 

Είναι πάντα στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Βραζιλίας, στην 6η θέση του συγκεκριμένα, στο -1 από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις ανόδου, ενώ είναι μόλις στο -3 από την κορυφή. 

Τραυματίες είναι οι αμυντικοί Ερικσον, Λούκας Ντίας και ο μέσος Φιλίπε Σόουτο, με τον τελευταίο να αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Στα θετικά πως δεν προέκυψε κανένα νεότερο πρόβλημα.  

Μποταφόγκο Σάο Πάουλο Στατιστικά

*Εχει 6/7 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

**Εχει 7/12 under 2,5 εντός έδρας

*Εχει 7/12 N/G εντός έδρας, πέντε σερί στα πιο πρόσφατα

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΤΟΜΠΕΝΣΕ 

Προηγούμενο ματς: H Τομπένσε έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Γκουαρανί, ισοφαρίζοντας με τον Αλεξ Σάντρο στο 57’ το γκολ που δέχθηκε από τον Ντέρεκ στο 22ο λεπτό. 

Η Τομπένσε έφτασε στα πρόθυρα μιας έκτης συνεχόμενης ήττας, αφού πάλι βρέθηκε να χάνει, αλλά τελικά την απέφυγε, φέρνοντας 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Τομπένσε. Αυτή ήταν η τρίτη της ισοπαλία στους οκτώ τελευταίους αγώνες που δεν έχει νίκη. Ειδικά μακριά από την έδρα της έχει 5/5 ήττες, οι τέσσερις σε ισάριθμους αγώνες στο εθνικό πρωτάθλημα. 

Βρίσκεται πολύ χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, εντός ζώνης υποβιβασμού, στην 18η θέση του, χωρίς πλέον να είναι σε απόσταση βολής, ούσα στο -4 για την ακρίβεια, από μία θέση παραμονής. 

Ο προπονητής της, Μαρσέλο Τσαμούσκα, το έχει καημό να μπορέσει να επαναλάβει μία ενδεκάδα, κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ ως τώρα στο εθνικό πρωτάθλημα, χωρίς να είναι επιλογή του! Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι επιθετικοί Κέκε, Κλέιτον και ο αριστερός μπακ Γκιγιέρμε Σάντος, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο πρώτος σκόρερ της, ο επιθετικός Άλεξ Σάντρο που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις.  

Τομπένσε Στατιστικά

*Εχει 7/8 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 8/12 G/G εκτός έδρας

*Εχει 7/12 over 2,5 εκτός έδρας

Μποταφόγκο Σάο Πάουλο-Τομπένσε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ