*Νοκ-άουτ αναμέτρηση για τη φάση των “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου U-20, το οποίο διεξάγεται στην Αργεντινή. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

ΓΚΑΜΠΙΑ

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία 0-0 κόντρα στη Νότια Κορέα για τη φάση των ομίλων.

Έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στον όμιλο, είχε ουσία και αποτελεσματικότητα, πήρε την πρώτη θέση κόντρα στα προγνωστικά. Έκανε πρεμιέρα με το 2-1 επί της Ονδούρας, σε ματς που προηγήθηκε στο πρώτο λεπτό, ισοφαρίστηκε στο 5’ και πήρε το “τρίποντο” με γκολ στο 84’. Συνέχισε με τρομερή νίκη επί της Γαλλίας (2-1), δεν κατάφερε να κερδίσει στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στη Νότια Κορέα (0-0), παρότι ήταν πολύ καλύτερη απ’ τον αντίπαλο. Έκανε την έκπληξη και κατέλαβε την πρώτη θέση, ωστόσο πρέπει να κάνει άλλη μια υπέρβαση εναντίον της Ουρουγουάης για να προκριθεί στους προημιτελικούς. Δεν αναφέρθηκαν απουσίες.

ΓΚΑΜΠΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 2/3 παιχνίδια του ομίλου.

*Έρχεται από 2/3 G/G στα ματς του ομίλου.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Προηγούμενο ματς: Νίκη 1-0 επί της Τυνησίας στο φινάλε των ομίλων. Το γκολ στις καθυστερήσεις με πέναλτι.

Μπαίνει στο σημερινό ματς ως μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν τα καταφέρει. Έκανε πρεμιέρα με σπουδαία νίκη 4-0 επί του Ιράκ, εκεί έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση. Συνέχισε με την ήττα 2-3 απ’ την ποιοτική Αγγλία, ήθελε νίκη στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Τυνησία. Την πήρε με πέναλτι στις καθυστερήσεις και κάπως έτσι εξασφάλισε την πρόκριση ως δεύτερη, στο -1 απ’ την κορυφή. Σήμερα είναι φαβορί για την πρόκριση, ωστόσο θα κληθεί να παίξει χωρίς τους τραυματίες επιθετικούς Φεράρι και Αμπάλδο, δύο πολύ σημαντικούς παίκτες.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*ΝG τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

ΓΚΑΜΠΙΑ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ