10η αγωνιστική

*Goal/Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Χάμαρμπι, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 42′ και τρία λεπτά αργότερα απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, για να κάνει την ανατροπή με τους Βουκόγιεβιτς (59′) και Έρκβιστ (65′). Ωστόσο, στο 71′ δέχθηκε την ισοφάριση.

Αήττητη παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Ντέγκερφορς, μετά και τη νίκη 2-1 επί της ΑΪΚ. Την περασμένη Πέμπτη, η ομάδα του Τομπίας Σόλμπεργκ υποδέχθηκε τη Χάμαρμπι, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 2-2. Βρέθηκε πίσω σε ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν κατώτερη, όμως στην πορεία εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Παρόλα αυτά, μια αδράνεια στην άμυνα της, της στέρησε το τρίποντο.

Βαθμός με τον οποίο έφτασε τους δέκα συνολικά και βρίσκεται στο δεύτερο μισό της κατάταξης, μόλις τρεις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Πάντως, όλοι οι βαθμοί ήρθαν σε εντός έδρας παιχνίδια (3-1-2). Παρελθόν αποτελεί από τις τάξεις της ομάδος εδώ και μερικά 24ωρα ο αμυντικός Σιν Σάμπετκαρ, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του.

Ντέγκερφορς Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη Μπρομαποϊκάρνα, για το πρωτάθλημα. Αν και είδε την αντίπαλο της να χάνει πέναλτι στο τρίτο λεπτό, δέχθηκε δυο τέρματα πριν το μισάωρο (13′, 26′) και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Κράσνικι στο 65′.

Δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης η Βάρμπεργκς στο φετινό πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιόακιμ Πέρσον φιλοξενήθηκε από τη Μπρομαποϊκάρνα, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-1. Μπορεί ο Λούκιτς να απέκρουσε πέναλτι στο ξεκίνημα, ωστόσο πολύ γρήγορα δέχθηκε δυο γκολ και η Βάρμπεργκς μπήκε από νωρίς σε μπελάδες. Ρίσκαρε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά παρά τη μείωση του σκορ, δεν κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση.

Αυτή ήταν και η τέταρτη διαδοχική της ήττα, μετά και από εκείνες κόντρα σε Μάλμε (0-6 εντός), Βάρναμο (3-1 εκτός) και Νόρκεπινγκ (1-3 εντός), οπότε και με τέσσερις βαθμούς μέχρι τώρα βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης. Απέσπασε ένα βαθμό στις τέσσερις φετινές εξόδους της (0-1-3), ενώ το σημερινό είναι το νούμερο 100 για την ίδια στη μεγάλη κατηγορία. Μακροχρόνια τα όποια αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει.

Βάρμπεργκς Στατιστικά

*Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 8/9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ντέγκερφορς – Βάρμπεργκς στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ