38η αγωνιστική (τελευταία)

* Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι

* Goal/Goal & Over 2.5 τα 7/8 τελευταία επίσημα μεταξύ τους παιχνίδια.

* Στον 1ο γύρο (15/01): Κασίμπασα – Καραγκιουμρούκ 2-2

* Ο αγώνας διεξάγεται στο γήπεδο της Γαλατασαράι, καθώς το Ολυμπιακό Στάδιο ετοιμάζεται για τον τελικό του Champions League.

Δείτε τα Προγνωστικά Τουρκίας

ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΜΡΟΥΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Κόνιασπορ. Ο Μορένο (40’) άνοιξε το σκορ για την Κόνιασπορ και ο Ντιάν (45+4’) ισοφάρισε για την Καραγκιουμρούκ.

Με την 5η καλύτερη επίθεση και τη 2η χειρότερη άμυνα φτάνει στον τερματισμό η Καραγκιουμρούκ, που είναι χωρίς βαθμολογικό στόχο εδώ και αρκετούς μήνες. Στα δύο τελευταία παιχνίδια μετά την αποχώρηση του Πίρλο παρουσιάστηκε πιο συμπαγής ανασταλτικά.

Ανοιχτό το πρώτο μέρος στο Ικόνιο, με τους γηπεδούχους να καταγράφουν τις καλύτερες ευκαιρίες μέχρι να βρουν προβάδισμα απέναντι σε σεταρισμένη άμυνα. Απάντησε άμεσα η Καραγκιουμρούκ σε μετάβαση, στην πρώτη της καθαρή ευκαιρία. Δίχως ιδιαίτερες αμυντικές εντάσεις και το δεύτερο μέρος, αλλά με πολλές ημιτελείς επιθεσεις και ακίνδυνες τελικές. Πιο απειλητική η Καραγκιουμρούκ, είχε δύο δοκάρια σε μεταβάσεις.

Δίχως νέα προβλήματα για την αυλαία της σεζόν, σταθερά τα ονόματα στο ιατρικό δελτίο, εξέτισε τιμωρία κι επιστρέφει ο βασικός στόπερ Ντρέσεβιτς.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΜΡΟΥΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 6/8 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 8/11 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (2-5) από την Μπεσίκτας. Οι Φερνάντες (19’), Τοσούν (30’) και Αμπουμπακάρ (49’) διαμόρφωσαν το 0-3 της Μπεσίκτας. Ο Καρά (62’) μείωσε για την Κασίμπασα, ο Μπινγκιόλ (79’) πέτυχε το 4ο γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Ντονκ (86’) μειωσε σε 2-4 και ο Χάτσινσον (90+13’) με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Με εξασφαλισμένη την παραμονή, το Σάββατο παρουσιάστηκε πιο χαλαρή απέναντι στην “καυτή” Μπεσίκτας με αποτέλεσμα να σταματήσει το νικηφόρο σερί (3/3) με βαριά ήττα.

Ανακάτεψε και πάλι την μεσοεπιθετική “τράπουλα” ο κόουτς Οζντές. Η δημιουργία της ομάδας του ήταν καλή, αλλά ανασταλτικά είχε πολλά προβλήματα. Μπήκε θαρραλέα στο παιχνίδι, απείλησε στο πρώτο τέταρτο, αλλά χτυπήθηκε κάθετα για το 0-1, το οποίο αποδείχθηκε καθοριστικό στο “ζύγι” του παιχνιδιού. Έχασε την ισορροπία της και τα αργά της στόπερ εκτέθηκαν για μία πολύ εύκολη ήττα. Γλίτωσε από μεγαλύτερο σκορ, αλλά βρήκε γκολ απέναντι σε σεταρισμένη άμυνα, το δεύτερο εντυπωσιακό με βολίδα του στόπερ από τα 25 μέτρα.

Συμπλήρωσε κάρτες ο Χαϊραντίνοβιτς (μέσος), παραμένουν εκτός οι Τσιφτπινάρ (στόπερ), Σερμπέστ (στόπερ), Γκολιζάντε (μέσος), Τιρπάν (μέσος), Εσκιχελάτς (εξτρέμ).

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Καραγκιουμρούκ – Κασίμπασα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ