*9η αγωνιστική των πλέι άουτ.

*Αήττητη η Οντένσε στα εννέα τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Χόρσενς, μετρώντας τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες.

*Στην κανονική διάρκεια: Οντένσε – Χόρσενς 1-0, Χόρσενς – Οντένσε 3-3

*Στον πρώτο γύρο των πλέι άουτ: Χόρσενς – Οντένσε 2-2

ΟΝΤΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-4 επί της Λίνγκμπι, για το πρωτάθλημα. Αγωνιζόμενη με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 17ο λεπτό, βρήκε δίχτυα στην πορεία με τους Φρεκιάερ-Γένσεν (πεν. 19′), Μιντέ (37′), Τβέρσκοφ (53′) και Νουκ (83′).

Αήττητη εδώ και επτά παιχνίδια η Οντένσε, σε ένα σερί όπου και μετράει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Αντρέας Αλμ φιλοξενήθηκε από τη Λίνγκμπι, την οποία και συνέτριψε με 0-4. Με διαφορά ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από νωρίς και έφτασε σε μια εντυπωσιακή και άνετη νίκη, χωρίς να απειληθεί.

Βρίσκεται έτσι στο -4 από τη Μίντιλαντ και την έβδομη θέση, που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ για την έξοδο στην Ευρώπη, δυο στροφές πριν το φινάλε της σεζόν. Ηττήθηκε μια φορά στα δέκα τελευταία παιχνίδια που έδωσε μπροστά στο κοινό της (4-5-1). Το σημερινό θα είναι και το τελευταίο εντός του αμυντικού Γέπε Τβέρσκοφ, που θα αποτελέσει παρελθόν μετά από μία επταετία στην ομάδα.

Οντένσε Στατιστικά

*Over 3.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΟΡΣΕΝΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 από τη Σίλκεμποργκ, για το πρωτάθλημα. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και έξι παιχνίδια η Χόρσενς, μετρώντας μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γενς Άσκου υποδέχθηκε τη Σίλκεμποργκ, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 0-1. Αρκετά ισορροπημένο το μεταξύ τους, με ελάχιστες αξιόλογες ευκαιρίες, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνει στις λεπτομέρειες και στο φινάλε.

Μετά και από τη νέα απώλεια, μοιράζεται την τέταρτη θέση των πλέι άουτ με την Άαλμποργκ, κόντρα στην οποία υστερεί ωστόσο, οπότε και είναι εντός της επικίνδυνης ζώνης, δυο στροφές πριν το φινάλε. Ηττήθηκε και στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της. Συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες ο Μόσες Οπόντο και θα εκτίσει τιμωρία.

Χόρσενς Στατιστικά

*Over 3.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Οντένσε – Χόρσενς στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ