*28η αγωνιστική 

*Βόρειος όμιλος.

*Στον Α’ γύρο: ΠΑΟΚ Β – Πανσερραϊκός 0-1

*Απόλυτα ισορροπημένη η μεταξύ τους προϊστορία σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια (1-3-1).

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εμφανίστηκε αδιάφορος στην Λάρισα και ηττήθηκε από τον τοπικό Ηρακλή με 2-0 την περασμένη αγωνιστική. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 33′ κόντρα στην ροή του αγώνα, ενώ στις αρχές της επανάληψης (54′) είδε την εστία του να παραβιάζεται για δεύτερη φορά.

Δεν ήταν αυτός που έπρεπε μετά από πάρα πολύ καιρό σε παιχνίδι του, ενώ είδηση αποτελεί το γεγονός ότι δέχτηκε γκολ. Σε κάθε περίπτωση, άξιζε να σκοράρει στο πρώτο μέρος, έχασε πολλές ευκαιρίες και δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη του ήττα μετά από τέσσερις μήνες!

Στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ Β θα κάνει ουσιαστικά την φιέστα του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Βόρειο Όμιλο και θα πανηγυρίσει μαζί με το τρόπαιο, την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά μετά το 2011. Δεν υπολογίζονται οι Γιαννίκογλου και Σιόντης, ενώ λείπουν σε διεθνείς υποχρεώσεις οι Σοφιανός και Καραμπέρης. Συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή όλοι οι παίκτες (και οι τραυματίες), προκειμένου να δηλώσουν παρόντες στην σημερινή γιορτή στις Σέρρες.

Πανσερραϊκός Στατιστικά

*16/17 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έληξαν με N/G

*7/9 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με Under 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΟΚ Β

Προηγούμενο ματς: Αγνώριστος στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ηρακλή, γνώρισε βαριά ήττα με 0-3 την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δέχτηκε σχετικά κόντρα στην ροή του αγώνα το πρώτο γκολ (45′) και στην επανάληψη δεν εμφανίστηκε ανταγωνιστικός και ακολούθησαν άλλα δύο τέρματα (76′, 90+2′).

Σίγουρα η εικόνα του ΠΑΟΚ Β στο παιχνίδι με τον Ηρακλή ήταν από τις χειρότερες που έχει δείξει σε αγώνα του φέτος στο πρωτάθλημα. Δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός, ειδικά στο δεύτερο μέρος, ενώ είδηση αποτέλεσε το γεγονός πως δεν σκόραρε.

Θέλει να βγάλει αντίδραση στο σημερινό απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στον Πανσερραϊκό και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να υποστεί μία νέα βαριά ήττα, που θα πλήξει το ηθικό του. Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη αναφορικά με το μέλλον του Πάμπλο Γκαρσία, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει στο τέλος της σεζόν.

ΠΑΟΚ Β Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με Over 2,5

*7/9 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με goal/goal

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ Β στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ