36η αγωνιστική

* No Goal τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Στον 1ο γύρο (05/01): Ντεμιρσπόρ – Ιστανμπούλσπορ 6-0

Δείτε τα Προγνωστικά Τουρκίας

ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (1-0) από την Κασίμπασα. Ο Οζκάν (58’) πέτυχε το καθοριστικό γκολ της αναμέτρησης.

Εξανεμίστηκε η απόσταση που είχε χτίσει από την επικίνδυνη ζώνη με τις δύο κολλητές ήττες στα τοπικά ντέρμπι, αλλά μετά το σημερινό παιχνίδι έχει βολικό πρόγραμμα, με δεδομένη νίκη στα χαρτιά και φινάλε με την υποβιβασμένη Ουμρανιεσπόρ.

Το προηγούμενο Σάββατο στην έδρα της Κασίμπασα, γλίτωσε νωρίς σε μεγάλη φάση των γηπεδούχων, αλλά στο υπόλοιπο ημίχρονο δεν απειλήθηκε, κατάφερε να ρίξει το τέμπο. Στο ξεκίνημα της επανάληψης είχε σε μετάβαση τη δική της μεγάλη στιγμή, αλλά η λάθος αντίδραση του κίπερ Γιένσεν σε σουτ εκτός περιοχής έφερε το προβάδισμα της Κασίμπασα. Πήρε μέτρα στην συνέχεια, έκλεισε στην περιοχή τους γηπεδούχους, αλλά πέραν από μία διπλή ευκαιρία δεν είχε επιθετικές λύσεις.

Πλήρες ρόστερ έχει να διαχειριστεί για το σημερινό παιχνίδι ο κόουτς Τεκέ.

ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΔΑΝΑ ΝΤΕΜΙΡΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (1-4) από την Μπεσίκτας. Ο Μπελχαντά (19’) άνοιξε το σκορ, αλλά η Μπεσίκτας γύρισε το παιχνίδι με Αμπουμπακάρ (45+4’), Φερνάντες (46’), πέναλτι του Τοσούν (72’) και νέο πέναλτι του Αμπουμπακάρ (90+5’).

Κατώτερη της σπουδαίας περίστασης αποδείχθηκε η Ντεμιρσπόρ την προηγούμενη Κυριακή και το εντυπωσιακό σερί (5/5 νίκες) διεκόπη εμφατικά. Η βαριά ήττα από την Μπεσίκτας την περιορίζει πλέον στην 4η θέση και δεν μπορεί πλέον να κάνει κάτι άλλο για να βοηθήσει την ευρωπαϊκή της υποψηφιότητα, πέραν από το να εύχεται να κατακτήσει το Κύπελλο η Φενέρμπαχτσε.

Μπήκε ζωηρά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στην πρώτη φάση πιάνοντας στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα με γρήγορη εκτέλεση πλαγίου. Έδειχνε να ελέγχει τον ρυθμό και είχε μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ, πριν ξεκινήσει η πίεση της Μπεσίκτας στο φινάλε του ημιχρόνου. Απειλήθηκε πολύ στις καθυστερήσεις του και τελικά ισοφαρίστηκε σε μετάβαση. Οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν από την ανάπαυλα με το μομέντουμ υπέρ τους και στην πρώτη επίθεση γύρισαν το ματς. Η αντίδρασή της ήταν σωστή, δημιούργησε απειλητικές καταστάσεις, αλλά μία απρόσεκτη ενέργεια του μοιραίου επιθετικά Σερίφ Εντιαγέ οδήγησε στο πέναλτι του 1-3 που τέλειωσε ουσιαστικά το ματς.

Συμβιβασμένοι και ικανοποιημένοι όλοι στον σύλλογο με την πορεία της ομάδας, προεξάρχοντος του εκκεντρικού προέδρου Σαντσάκ, ο οποίος δεν διέψευσε τα σενάρια αποχώρησης του κόουτς Μοντέλα.

Συμπλήρωσε κάρτες ο βασικός κίπερ Οζμπίρ, ενώ τραυματίας είναι ο βασικός δεξιός μπακ Σβένσον.

ΑΔΑΝΑ ΝΤΕΜΙΡΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 6/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Ιστανμπούλσπορ – Άδανα Ντεμιρσπόρ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ