11η αγωνιστική

*Τοπικό ντέρμπι.

*Αήττητη η Τσερέζο Οσάκα στα έξι τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Γκάμπα Οσάκα, μετρώντας τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες.

*Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στο Λιγκ Καπ: Γκάμπα Οσάκα – Τσερέζο Οσάκα 1-1.

ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 4-0 από την Κασίμα, για το πρωτάθλημα. Δέχθηκε και τα τέσσερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο (48′, 64′, 86′, 87′).

Δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι η Γκάμπα Οσάκα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ντάνι Πογιάτος φιλοξενήθηκε από την Κασίμα, στην έδρα της οποίας γνώρισε τη συντριβή με 4-0. Ήταν ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο, όμως στο δεύτερο παραδόθηκε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων, δεχόμενη τέσσερα τέρματα. Μετά και από αυτή τη νέα απώλεια, παραμένει αρκετά χαμηλά με μόλις επτά βαθμούς, ούσα πάνω μόνο από την ουραγό Γιοκοχάμα. Δεν αναφέρθηκαν πιθανές απουσίες.

Γκάμπα Οσάκα Στατιστικά

*No Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 Goals τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 από τη Χιροσίμα, για το πρωτάθλημα. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Τσερέζο Οσάκα, μετά και τις δυο νίκες που πανηγύρισε κόντρα σε Τόκιο (1-2 εκτός) και Κασίβα (1-0 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Άλμπερτ Πούιγκ υποδέχθηκε τη Χιροσίμα, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 0-1. Δεν ικανοποίησε πλήρως με την εμφάνιση της, δέχθηκε αρκετές φάσεις και παρότι έδειχνε να αντέχει στην πίεση, εν τέλει λύγισε στο φινάλε. Παραμένει έτσι στους 14 βαθμούς μετά από δέκα στροφές στο πρωτάθλημα. Γνώριμη η απουσία του Χιρόσι Κιγιοτάκε, που είναι και η μοναδική σήμερα.

Τσερέζο Οσάκα Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Γκάμπα Οσάκα – Τσερέζο Οσάκα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ