4η αγωνιστική

*Μετρούν 6/10 αναμετρήσεις με goal/goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη φιλοξενούμενου στα πρόσφατα 13 παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη ήττα με σκορ 3-0 εκτός έδρας, από τη Στάμπαεκ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 20’ ο Κρούσνελ χρεώθηκε αυτογκόλ για το 1-0, ενώ στο 27’ αποβλήθηκε ο Κρίγκορντ για τους φιλοξενούμενους. Στο 64’ ο Χογκ σκόραρε για το 2-0, ενώ στο 80’ ο Πέντερσεν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Χάουγκεσουντ δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική στην έδρα της Στάμπαεκ (3-0) και έχασε εύκολα. Φυσικά, η αποβολή από το πρώτο ημίωρο του Κρίγκορντ, της κόστισε σε αποθέματα ενέργειας και ψυχολογίας. Δεύτερη ήττα στη σεζόν ήδη για το συγκρότημα του Γκρίνχαουγκ, αμφότερες εκτός έδρας με το ίδιο σκορ 3-0. Ενδιάμεσα, πανηγύρισε τη μοναδική επιτυχία έως τώρα, εντός έδρας, με 3-2 επί της ΧαμΚαμ. Απέφυγε τα χειρότερα ο αμυντικός Νιουκούρι και θα λείψει λιγότερο απ’ ό,τι αρχικά εκτιμήθηκε. Αποθεραπεύτηκε ο μέσος Παγιαζίτι και είναι για πρώτη φορά διαθέσιμος φέτος. Είναι εκτός επίσης, ο τιμωρημένος Κρίγκορντ, ο Έσκεσεν και αμφίβολος ο Τουνέκτι. 

Χάουγκεσουντ Στατιστικά

*3/3 επίσημα ματς είχαν over 2.5

*2/3 στο πρωτάθλημα με No Goal

*Δέχεται γκολ σε 7/10 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εντός έδρας, με αντίπαλο τη Οντ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι δεν είχαν την κατοχή αλλά ήταν καλύτεροι βάσει ευκαιριών. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε απόδοση η Οντ, αλλά δεν αξιοποίησε τις δικές της καλές φάσεις.

Η Σάρπσμποργκ έχει κάνει θετικό μεν ξεκίνημα από άποψη συγκομιδής, όμως προβλημάτισε με την αδυναμία της να σκοράρει στο τελευταίο ματς εντός έδρας εναντίον της Οντ (0-0) και να πάρει τη νίκη. Έτσι, το μοναδικό της “τρίποντο” είναι επί της Βαλερένγκα με 0-2 στο Όσλο, αφού στην πρεμιέρα έχασε εντός έδρας από τη Μπόντο/Γκλιμτ επίσης, με 0-2. “Περιμένουμε να είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Πάμε για μάχη, αλλά θα πρέπει να είμαστε πρώτοι στις μονομαχίες, να τρέξουμε περισσότερο και τότε θα έχουμε τις ευκαιρίες να κερδίσουμε”, δήλωσε ο βοηθός του Μπίλμπορν, Μπιόρκλουντ. Σταθερά εκτός οι Τόμασεν, Κβίλε, Χόελ Άντερσεν, Καμαρά. Αμφίβολος ο Γέπε Άντερσεν.  

Σάρπσμποργκ Στατιστικά

*3/3 επίσημα ματς είχαν No Goal

*4/5 ματς τελευταία με under 2.5

*Σκοράρει σε 15 σερί εκτός έδρας

Χάουγκεσουντ – Σάρπσμποργκ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ