*33η αγωνιστική

*No/Goal ήρθαν οι τρεις πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων.

*Στον πρώτο γύρο: Πο – Νιμ 1-0

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΝΙΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 από την Παρί. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 41’, δέχθηκε το 0-2 στο 81’ και το 0-3 στο 84’.

Με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορεί να σωθεί, την προηγούμενη αγωνιστική έχασε 3-0 από την Παρί στην πρωτεύουσα. Υστέρησε σημαντικά στο πρώτο ημίχρονο, απειλήθηκε περισσότερο, δίκαια πήγε με το εις βάρος της σκορ στην ανάπαυλα. Προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο μέρος, δεν βρήκε τον τρόπο να σκοράρει και έχοντας μείνει από δυνάμεις στο φινάλε δέχθηκε δύο ακόμη γκολ.

Τρίτη διαδοχική ήττα για την ομάδα του Μπομπάρ, έφτασε τις οκτώ ήττες στα 11 τελευταία παιχνίδια (2-1-8), βρίσκεται σταθερά στην προτελευταία θέση και είδε τη διαφορά απ’ τη σωτηρία να μεγαλώνει στους επτά βαθμούς. Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και μόνο μια νίκη θα την κρατήσει όρθια. Στηρίζεται στην έδρα της, εκεί πήρε τους 22/29 βαθμούς (ρεκόρ 7-1-7).

ΝΙΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*N/G τα έξι πρόσφατα παιχνίδια.

*Έμεινε άσφαιρη στα 4/5 τελευταία ματς.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 κόντρα στην Γκινγκάμπ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 5’, ισοφάρισε με τον Σαϊβέ στο 14’, έκανε την ανατροπή με τον Μπεγκραουΐ στο 73’. Η Γκινγκάμπ αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο απ’ το 51’.

Σε καλό μομέντουμ τις τελευταίες εβδομάδες, μαζεύει βαθμούς για την παραμονή, κέρδισε 2-1 την Γκινγκάμπ και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Πίσω στο σκορ στο πεντάλεπτο, αντέδρασε και ισοφάρισε πριν το πρώτο τέταρτο. Αγωνίστηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα στη μεγαλύτερη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, έψαξε το γκολ της νίκης και δικαιώθηκε για την επιμονή της.

Δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Τολό, είχε προηγηθεί το μεγάλο διπλό στη Σοσό (2-3), με τέσσερις νίκες στις έξι πρόσφατες αγωνιστικές απομακρύνθηκε στο +6 απ’ τα “κόκκινα” και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την παραμονή, με έξι αγωνιστικές να υπολείπονται για το φινάλε. Με διπλό απόψε στη Νιμ θα εκπληρώσει σε μεγάλο βαθμό τον στόχο της. Νίκησε στις δύο πρόσφατες εξόδους της. Τιμωρημένος ο χαφ Ντ’ Αλμέιδα.

ΠΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 τα 9/11 πρόσφατα παιχνίδια.

*G/G τα τρία τελευταία ματς.

Νιμ – Πο στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ