*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΣΙΚΑΓΟ ΦΑΙΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Μινεσότα με σκορ 2-1, στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τα δύο γκολ του Καμαρά στο 24’ και το 36’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αριάγκα στο 57’.

Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη για τη Σικάφο Φάιρ. Είχε πολλές ευκαιρίες καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να εκμεταλλευτεί δύο από αυτές παίρνοντας ασφαλές προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη αδράνησε, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να μειώσουν στο σκορ, αλλά χωρίς να πάρουν κάτι παραπάνω από το ματς.

Να παραμείνει στο δρόμο των νικών είναι ο στόχος της, έχοντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι το πλεονέκτημα έδρας. Είναι σε καλή κατάσταση, παίζει με αυτοπεποίθηση και συνηθίζει να βρίσκει δίχτυα αυτή την περίοδο με συνέπεια. Αμυντικά δεν είναι και από τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος, αφού σπάνια κρατάει το μηδέν στην εστία της.

Σικάγο Φάιρ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝΙΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Άτλας με σκορ 2-2, στα πλαίσια της φάσης των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ Αμερικής. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Κινόνες στο 11’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Καράνζα στο 28’. Το 2-1 πέτυχε ο Φουρχ στο 45+1’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Καράνζα με δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 78’.

Καλή εμφάνιση και πρόκριση παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα για τη Φιλαδέλφεια Γιούνιον. Παρά την έντονη πίεση που δέχθηκε και το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ σε δύο περιπτώσεις, κατάφερε να βρει το ψυχικό σθένος, αλλά και τις ευκαιρίες, ώστε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα ισάριθμες φορές.

Την επιστροφή της στις νίκες θέλει να πετύχει και στο πρωτάθλημα, καθώς η εικόνα της τελευταία δεν ήταν σε καμία περίπτωση πειστική. Είναι φανερό πως έχει πολλά προβλήματα στο αμυντικό της κομμάτι, αφού πολύ δύσκολα κρατάει ανέπαφη την εστία της, την ώρα που μεσοεπιθετικά ναι μεν δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις αποτυγχάνει να βρει δίχτυα.

Φιλαδέλφεια Γιούνιον Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Σικάγο Φάιρ – Φιλαδέλφεια Γιούνιον στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ