*Πλέι οφ υποβιβασμού, 3η αγωνιστική.

*Στην κανονική διάρκεια: Μποτοσάνι – Άργκες 0-0 και Άργκες – Μποτοσάνι 0-2

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G και Under 2,5 

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (2-2-2).

ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ

Προηγούμενο ματς: Έβγαλε τσαγανό και πείσμα στο εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Χέρμανσταντ και κατάφερε να κλέψει τον βαθμό με γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα (90+4′). Σούπα το πρώτο μέρος χωρίς πολλά πολλά με τις δύο ομάδες φοβισμένες, δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα στην επανάληψη, ωστόσο η γηπεδούχος πήρε προβάδισμα στο 70′. Στο τελευταίο δεκάλεπτο επιτέθηκε άναρχα και της βγήκε.

Θετικό το ξεκίνημά της στα πλέι οφ με μία νίκη και μία ισοπαλία, βρίσκεται στο +2 από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ, ο στόχος της δεν είναι άλλος από την απευθείας παραμονή. «Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ελπίζω να είμαστε επιθετικοί, να κερδίσουμε πολλές μονομαχίες και να αντιμετωπίσουμε κάθε στιγμή του αγώνα σοβαρά», τόνισε ο τεχνικός Στόιτσαν. Τραυματίστηκε σοβαρά και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν ο μέσος Ζαμπού.

Μποτοσάνι Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*Δέχτηκε πρώτη γκολ στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΡΓΚΕΣ

Προηγούμενο ματς: Παρότι βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού στο πρωτάθλημα, δεν παράτησε το παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στην Κλουζ εκτός έδρας, της έβαλε δύσκολα και γνώρισε οριακό αποκλεισμό με 1-0 (89′). 

Δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το κομβικό εντός έδρας παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Βολουντάρι και γνώρισε δίκαιη ήττα με 0-2. Μολονότι είχε και έχει τεράστια ανάγκη τους βαθμούς, δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα πως είναι ομάδα που κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. Στο -4 από τα πλέι άουτ, η κλεψύδρα δείχνει να αδειάζει. Χωρίς νίκη στα τελευταία δεκαέξι παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ δεν έχει σκοράρει στα τελευταία έξι. Πλήρης.

Άργκες Στατιστικά

*Βρέθηκε να χάνει στα 3/4 τελευταία πρώτα ημίχρονα

*Δεν έχει σκοράρει στα έξι τελευταία παιχνίδια της

ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ – ΑΡΓΚΕΣ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ