*27η αγωνιστική 

*Στον Α’ γύρο: Γκρόνινγκεν – Φορτούνα Σιτάρντ 2-3

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (3-0-3).

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Άργησε να μπει στο παιχνίδι με την Φόλενταμ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική, ηττήθηκε δίκαια 2-1. Αρκετά νωχελική στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, έμεινε πίσω στο σκορ στο 42′ ενώ δέχτηκε και δεύτερο γκολ στις αρχές της επανάληψης (52′). Εκμεταλλεύτηκε στην συνέχεια την χαλάρωση της αντιπάλου και κατόρθωσε να μπει ξανά στο ματς στο 62′, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι και την ισοφάριση στο διάστημα που απέμεινε.

Διανύει μία περίοδο ντεφορμαρίσματος, αφού έχει τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, γεγονός όμως που δεν την κάνει να κινδυνεύσει, μιας και ακόμη έχει απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Δύσκολο βέβαια να πετύχει και το κάτι παραπάνω. Είχε δύσκολο πρόγραμμα πριν την διακοπή, από εδώ και πέρα τα παιχνίδια της είναι πιο βατά και προσαρμοσμένα στα μέτρα της.

«Όταν ξεκίνησε η σεζόν ο στόχος της ομάδας ήταν η παραμονή στην κατηγορία και ως προς αυτό το κομμάτι, μπορώ να πω πως είμαστε αρκετά κοντά. Όλα τα άλλα είναι περιττά, αν εξασφαλίσουμε την παρουσία μας στην κατηγορία και του χρόνου, η χρονιά είναι πετυχημένη. Το παιχνίδι απέναντι στην Γκρόνινγκεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή», τόνισε ο τεχνικός Βελάσκεζ.

Χωρίς ουσιώδη αγωνιστικά ζητήματα, επέστρεψε από τον τραυματισμό του ο πολύτιμος μέσος Οζακιούπ, ενώ εξέτισε και επιστρέφει ο έτερος μέσος Φεράτι.

Φορτούνα Σιτάρντ Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Προηγούμενο ματς: Στο χείλος της καταστροφής η ομάδα του ολλανδικού βορρά, ηττήθηκε και από την Χέρενφεν με 0-2 εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική, σε αγώνα ντέρμπι. Προσπάθησε να μπει δυνατά και έχασε δύο κλασσικές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα, αλλά δεν τα κατάφερε. Στην συνέχεια, οπισθοχώρησε και έμεινε πίσω στο σκορ στο 27′, ενώ στο 40′ δέχτηκε και δεύτερο τέρμα. Δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος και μοιραία ήρθε το τελικό αποτέλεσμα.

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας έμοιαζε στην αρχή της σεζόν ένας πιθανός υποβιβασμός της, ωστόσο πλέον αυτό κοντεύει να πάρει σάρκα και οστά. Όλα πάνε στραβά, δεν φαίνεται πως μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση και υπάρχει έκδηλη απογοήτευση σε όλα τα επίπεδα. Πυρ και μανία ο κόσμος της, λίγο έλειψε να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του αγώνα με την Χέρενφεν. Βρίσκεται στο -7 από την 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Ο τεχνικός Λούκιεν, με σπουδαία παρακαταθήκη τα τελευταία επτά χρόνια στην Έμεν, θα είναι ο προπονητής της για την επόμενη χρονιά, άσχετα σε ποια κατηγορία θα βρίσκεται. Ο υπηρεσιακός Φαν ντερ Ρέι, που έχει αναλάβει την αποστολή διάσωσής της ξεκαθάρισε πως η ομάδα βρίσκεται σε ώρα μηδέν.

Λευκό το απουσιολόγιό της, μοναδικό ερωτηματικό ο επιθετικός Κρίγκερ, που δίνεται αμφίβολος.

Γκρόνινγκεν Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ