Προγνωστικά Μπάσκετ (29/03): Δύο ντέρμπι με σκορ

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:

5219.ΒΟΝΝΗ – ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ (20:00)

Η εκπληκτική φέτος Βόννη υποδέχεται την κάτω του αναμενομένου μέτρια Λούντβιγκσμπουργκ, με μοναδικό να συνεχίσει το εκπληκτικό της σερί που είναι αυτή τη στιγμή στο… 15-0, εντός και εκτός συνόρων. Ένας απολογισμός, πραγματικά, εκπληκτικός, για μια ομάδα που παίζει και ωραίο μπάσκετ, πέραν των αποτελεσμάτων.

👉 Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Aυτή τη στιγμή είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με πρώτη την Άλμπα Βερολίνου, μειονεκτώντας στην ισοβαθμία,  με 22 νίκες και μόλις δύο ήττες. Έχει κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική δύσκολα την Τσέμνιτζ με 79-81 ενώ για το BCL έχει δύο «κολλητές» νίκες – μία μέσα στην έδρα της Μπαχτσεσεχίρ 76-87 και μία εντός έδρας με τη Μανρέσα με 85-75.

Βόννη-Λούντβιγκσμπουργκ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως είναι φανερό πρόκειται μία ομάδα η οποία έχει ρυθμό στο παιχνίδι της και προφανώς σήμερα είναι το μεγάλο φαβορί καθώς έχει και πολύ καλή έδρα. Από την άλλη πλευρά η Λούντβιγκσμπουργκ δεν πάει και πολύ καλά στο πρωτάθλημα, αφού έχει δύο συνεχείς ήττες.

Η μία δικαιολογημένη από την Άλμπα με 77-73 και η άλλη μέσα στην έδρα της Ουλμ με 93-76, όπου και πάλι έδειξε ένα κακό πρόσωπο. Με όλα αυτά είναι λογικό να πάμε στον άσο της Βόννης και μαζί με το over 168,5 το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2,02 στη Stoiximan, με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν και οι φιλοξενούμενοι να παίξουν γρήγορο και αποτελεσματικό μπάσκετ, όπως κάνουν οι γηπεδούχοι σχεδόν στα περισσότερα παιχνίδια τους.


5505.ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΜΑΝΡΕΣΑ (22:00)

Η Μανρέσα με δύο συνεχείς νίκες στις τελευταίες δύο αγωνιστικές μπόρεσε να «ξεκολλήσει» από τον πάτο της βαθμολογίας της ACB Liga και πλέον βλέπει με άλλο μάτι (πιο αισιόδοξο) το πρωτάθλημα, στην προσπάθειά της για αποφυγή του υποβιβασμού.

Παραμένει, βέβαια, σε πολύ δύσκολη θέση καθώς έχει ρεκόρ 6-17 και σήμερα παίζει στην πολύ δυνατή έδρα της Τενερίφης, η οποία είναι σχεδόν ανίκητη εκεί. Οι «νησιώτες» έχουν τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα (85-68 με την Μπανταλόνα, 58-78 στην Ομπραντόιρο και 81-77 στο ντέρμπι με την Γκραν Κανάρια), συν το 75-71 επί της Νταρουσάφακα για το BCL την προηγούμενη εβδομάδα.

Τενερίφη – Μανρέσα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 16-7 και κυνηγά όσο καλύτερα μπορεί Ρεάλ-Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια, που είναι πιο μακριά με τρεις νίκες. Προφανώς και υπάρχει προβάδισμα στην έδρα, προφανώς και η Τενερίφη είναι καλύτερη ομάδα και προέρχεται και από σερί νικών, οπότε θα έχει και την ανάλογη ψυχολογία.

Το παιχνίδι, πάντως, ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο όσο νομίζουν οι περισσότεροι, όμως εμείς θα πάμε με το «ρεύμα» και θα ποντάρουμε στον οίστρο των γηπεδούχων, οπότε άσος και over 164,5 σε απόδοση 2,12 που βρίσκουμε στη Stoiximan, ελπίζοντας να μην πάμε σε blow out καταστάσεις από νωρίς.