*38η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Σάτον-Μάνσφιλντ 2-1

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Μάνσφιλντ έφερε 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Γκρίμσμπι, με την αντίπαλο της ελαφρώς καλύτερη και πιο επιθετική και απειλητική, γλιτώνοντας και από το δοκάρι της στο πρώτο ημίχρονο, αν και γενικά έλειψαν οι πολλές καλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.

Η Μάνσφιλντ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 εντός έδρας κόντρα στην Γκρίμσμπι, με αυτήν να είναι η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της, τρίτο σερί παιχνίδι που δεν κερδίζει, ενώ ειδικά στο γήπεδό της δεν κερδίζει στους δύο τελευταίους αγώνες της, αλλά έχοντας χάσει τον έναν εξ αυτών.

Βρέθηκε εκτός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά πλέον είναι στο -2 από την έβδομη και τελευταία που οδηγεί σε αυτά. Αλλά έχει και έναν αγώνα λιγότερο, ενώ έμεινε ακόμη περισσότερο πίσω, στο -9, από την πρώτη τριάδα και τις θέσεις που εξασφαλίζουν απευθείας άνοδο.

Συνεχίζουν να απουσιάζουν οι μέσοι Χάρτιγκαν, Ο’ Τουλ και ο επιθετικός Σουάν που θα μείνουν εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Επίσης λείπουν οι τραυματίες Ριντ (ΜΕ), ΜακΛάφλιν (ΑΜ), Τζόνσον (ΑΜ), τιμωρημένος παραμένει ο μέσος Κουίν.

Μάνσφιλντ Στατιστικά

*Εχει τρία σερί under 2,5

*Εχει 15/20 G/G εντός έδρας, 12/17 στο πρωτάθλημα

*Εχει 12/20 over 2,5 εντός έδρας, 10/17 στο πρωτάθλημα

*Οι 11 από τους 17 αγώνες της εντός έδρας στο πρωτάθλημα έχουν λήξει Χ στο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Η Σάτον έχασε 0-1 εντός έδρας από την Γκρίμσμπι, με τέρμα του Εφέτε στο 34ο λεπτό, σε ένα κλειστό παιχνίδι, με λίγες ευκαιρίες, αν και ήταν λίγο πιο επιθετική και απειλητική από την αντίπαλο της.

Η Σάτον ηττήθηκε με 0-1 εντός έδρας από την Γκρίμσμπι, χάνοντας ξανά έπειτα από εννιά αγώνες. Και μακριά από το γήπεδό της είναι αήττητη εδώ και τέσσερα παιχνίδια, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Παραμένει στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά έμεινε λίγο πίσω, στο -4 για την ακρίβεια, από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο.

Εχει να αγωνιστεί 10 μέρες, αποτελεί ερωτηματικό ποιοι θα είναι διαθέσιμοι, αφού δεν ανέφερε κάτι ο τεχνικός της, Ματ Γκρέι, που αρκέστηκε να πει πώς θα τσεκάρει την κατάσταση κάποιων παικτών. Πριν από αυτό το διάστημα έλειπαν λόγω τραυματισμών οι Μπάρντεν (AM), Νέουφβιλ (EΠ).

Σάτον Στατιστικά

*Εχει 5/6 Ν/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 13/21 N/G εκτός έδρας, 11/18 στο πρωτάθλημα

*Εχει 12/21 under 2,5 εκτός έδρας, 10/18 στο πρωτάθλημα

Μάνσφιλντ-Σάτον στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ