*9η αγωνιστική 

*7/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5 

*Μόλις μία φορά έχει κερδίσει την Μεντεγίν η Τζαγκουάρες στα 19 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (13-6-1).

ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Προηγούμενο ματς: Πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Λιμπερταδόρες, αφού έκανε το χρέος της και επικράτησε με 2-0 εντός έδρας της Μαγκαγιάνες (1-1 το πρώτο παιχνίδι). Μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και ουσιαστικά καθάρισε την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο (15′, 39′), κάνοντας απλή διαχείριση στο δεύτερο.

Όλο το βάρος την περασμένη εβδομάδα έπεσε σε αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Για αυτό και στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Τσίκο εκτός έδρας, αγωνίστηκε ουσιαστικά με την Κ20 και ορισμένους αναπληρωματικούς. Εύλογα λοιπόν ηττήθηκε με 2-0. Παραμένουν εκτός με τραυματισμούς ο Γκόμες, ο φορ Καμπίντο, ο μέσος Ρικουάρτε και ο εξτρέμ Ιμπαργουέν. Νέο πρόβλημα για τον μέσο Μονσάλβε.

Ιντεπ. Μεντεγίν Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΝΤΕ ΚΟΡΝΤΟΜΠΑ

Προηγούμενο ματς: Δεν υπολόγισε ιδιαίτερα το μεσοβδόμαδο παιχνίδι απέναντι στην Γιανέρος στο κύπελλο εκτός έδρας (1-1). Έπαιξε με πολλούς αναπληρωματικούς στην σύνθεσή της και ποντάρει πολλά στην ρεβάνς που θα γίνει στην έδρα της στις αρχές Απριλίου. Άνοιξε το σκορ στο 7′, ισοφαρίστηκε στο 58′.

Στο πρωτάθλημα, υπέστη απρόσμενη εντός έδρας ήττα από την ουραγό και νεοφώτιστη Ουίλα με 1-2. Μολονότι έβαλε γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα, έβγαλε μεγάλη χαλαρότητα και νευρικότητα ταυτόχρονα. Η έλλειψη καθαρού μυαλού οδήγησε στην ανατροπή (16′, 39′). Πίεσε στην επανάληψη μήπως πάρει έστω τον βαθμό, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Βγάζει μεγάλη αστάθεια στο ξεκίνημα της σεζόν και γενικότερα έχει μια επιθετική και άναρχη νοοτροπία για τα δεδομένα της λίγκας. Τιμωρημένος ο επιθετικός Λενίς.

Τζαγκουάρες ντε Κόρντομπα Στατιστικά

*8/9 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*3/4 τελευταία παιχνίδια της είχαν κόκκινη κάρτα

ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ – ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΝΤΕ ΚΟΡΝΤΟΜΠΑ στο Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ