*5η αγωνιστική

*Η Ουράβα είναι αήττητη εντός έδρας από την Νιγκάτα, με 14 νίκες σε 17 παιχνίδια!

ΟΥΡΑΒΑ

Προηγούμενο ματς: Η Ουράβα κέρδισε 0-1 εκτός έδρας την Βίσελ Κόμπε, σκοράροντας με τον Ιτο στο 21ο λεπτό, έχοντας ευκαιρίες, ακόμη και δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο, για να πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα και να έχει ισοφαριστεί σε μία – δύο περιπτώσεις.

Η Ουράβα κέρδισε με 0-1 εκτός έδρας την Βίσελ Κόμπε, υποχρεώνοντας την αντίπαλο της στην πρώτη φετινή ήττα, ενώ για την ίδια ήταν η δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, συμπληρώνοντας και γενικώς τρεις αγώνες που δεν έχει χάσει. Πάντως το σημερινό είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι που δίνει στο γήπεδό της, έχοντας κερδίσει το προηγούμενο και μοναδικό ως τώρα.

Είναι μέτριο το ξεκίνημα της στη σεζόν, ούσα οριακά στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 9η θέση του, αν και βρίσκεται στο -3 από την κορυφή του.

Δεν έχει προβλήματα απουσιών.

Ουράβα Στατιστικά

*Εχει 3/5 N/G, αλλά το μοναδικό παιχνίδι στην έδρα της έχει λήξει G/G

*Εχει 3/5 αγώνες με 2-3 γκολ, τόσα είχε το μοναδικό παιχνίδι στην έδρα της

*Εχει 4/5 under 2,5, αλλά το over 2,5 έχει έρθει στο μοναδικό παιχνίδι στο γήπεδό της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΝΙΓΚΑΤΑ

Προηγούμενο ματς: Η Νιγκάτα κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Καβασάκι, σκοράροντας με τον Ιτο στο 22ο λεπτό, έχοντας και δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο και αρκετές ευκαιρίες να πετύχει δεύτερο γκολ, αν και γλίτωσε και την ισοφάριση σε μία πολύ μεγάλη φάση της αντιπάλου της.

Η Νιγκάτα κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Καβασάκι, αποδεικνύοντας και πάλι τη δυναμική του γηπέδου της, ξεπερνώντας άμεσα την προηγούμενη ήττα της, την μοναδική στη φετινή σεζόν, η οποία ήρθε στον τελευταίο αγώνα που έπαιξε εκτός έδρας, η οποία όμως ήταν στο Λιγκ Καπ!

Στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητη, μοναδική ομάδα που το έχει καταφέρει μετά από τέσσερις αγωνιστικές, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, γι’ αυτό και βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά στην τέταρτη θέση του, στο -1 από την κορυφή.

Απουσιάζει ο τραυματίας μέσος Ταγκάτζι που δεν έχει αγωνιστεί ακόμη φέτος, χτύπησε και θα λείψει και ο αριστερός μπακ Χοριγκόμε.

Νιγκάτα Στατιστικά

*Εχει 3/5 G/G, 2/2 εκτός έδρας στο πρωτάθλημα

*Εχει 3/5 over 2,5, 2/2 εκτός έδρας στο πρωτάθλημα

Ουράβα-Νιγκάτα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ