*5η αγωνιστική

ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Προηγούμενο ματς: Η Γκάμπα Οσάκα έχασε 1-2 εντός έδρας από την Χιροσίμα, με πέναλτι του Μιτσούτα στο 90ο λεπτό, έπειτα από λάθος γκολκίπερ και άμυνας που πήγαν να κάνουν build up σε αυτό το χρονικό σημείο του αγώνα! Νωρίτερα είχε βρεθεί να χάνει από γκολ του Μπεν Καλίφα στο δεύτερο λεπτό, γλίτωσε ένα δεύτερο τέρμα σε μία – δύο περιπτώσεις, αλλά ισοφάρισε με τον Ουσάμι στο 70’, χάνοντας λίγο αργότερα μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί!

Η Γκάμπα Οσάκα δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην πρώτη νίκη της σεζόν, χάνοντας με 1-2 εντός έδρας από την Χιροσίμα, παραμένοντας χωρίς «τρίποντο» ακόμη στο πρωτάθλημα! Αυτή πάντως ήταν η πρώτη της φετινή ήττα στο γήπεδό της.

Όπως είναι φυσιολογικό, ούσα μία από τις τρεις ομάδες που δεν έχουν ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, βρίσκεται πολύ χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην 17η θέση, τελευταία παραμονής, στο +1 από την ουραγό που υποβιβάζεται απευθείας.

Δεν έχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα απουσιών.

Γκάμπα Οσάκα Στατιστικά

*Εχει 4/5 G/G, 2/2 εντός έδρας

*Εχει 4/5 over 2,5, 1/2 εντός έδρας

*Εχει 2/2 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΚΟΝΣΑΝΤΟΛΕ ΣΑΠΟΡΟ

Προηγούμενο ματς: Η Κονσαντόλε Σαπόρο κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Γιοκοχάμα Μαρίνος, σκοράροντας δύο γκολ με τους Ογκασίβα (8’), Κομπαγιάσι (77’), το δεύτερο μετά από λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ! Αλλά είχε πολλές ευκαιρίες νωρίτερα να πετύχει δεύτερο τέρμα, χωρίς να κινδυνεύσει από την αντίπαλο της, πέραν μίας φάσης στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου γλίτωσε από το δοκάρι της.

Η Κονσαντόλε Σαπόρο πέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη στη σεζόν, κερδίζοντας 2-0 εντός έδρας την Γιοκοχάμα Μαρίνος, ίσως περισσότερο εύκολα απ’ ότι θα περίμενε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της! Και αξίζει να σημειωθεί πώς μακριά από την έδρα της δεν έχει χάσει ακόμη, αλλά έχει 3/3 ισοπαλίες, οι δύο χωρίς τέρματα.

Η τελευταία νίκη της έδωσε βαθμολογική «ανάσα», την ανέβασε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας τους ίδιους βαθμούς, τέσσερις, από την κορυφή και από την τελευταία θέση!

Τραυματίες και απόντες είναι οι μέσοι Φουκάι, Κομάι.

Κονσαντόλε Σαπόρο Στατιστικά

*Εχει 3/5 N/G, 2/3 εκτός έδρας

*Εχει 3/5 under 2,5, 2/3 εκτός έδρας

Γκάμπα Οσάκα-Κονσαντόλε Σαπόρο στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ