*28η αγωνιστική 

*Στον Α’ γύρο: Όλντενμπουργκ – Μπάερουθ 1-1

ΜΠΑΕΡΟΥΘ

Προηγούμενο ματς: Κύλησαν όλα καταστροφικά στο εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Σάαρμπρικεν, αφού γνώρισε ταπεινωτική ήττα με 5-0. Έμεινε με δέκα παίκτες από το 4′ και ήταν φυσιολογικό να αποδιοργανωθεί πλήρως. Μέχρι το 55′ που η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε λόγω αποβολής της αντιπάλου, είχε δεχτεί ήδη δύο γκολ, η ψυχολογία της είχε πέσει στο ναδίρ και σε ρυθμό ρελαντί έφαγε άλλα τρία μέχρι το φινάλε.

Οι τρεις τελευταίες εμφανίσεις της θυμίζουν ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας και καλείται να βγάλει άμεση αντίδραση αν δεν θέλει να υποχωρήσει στην ζώνη, από την οποία και απέχει μόλις έναν βαθμό. Αμυντικά δε, βγάζει πολλά θέματα τελευταία. Το σημερινό παιχνίδι προσφέρεται πάντως για ανάκαμψη. Τιμωρημένοι οι Άντερματ και Βέμπερ.

Μπάερουθ Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της είχαν κόκκινη κάρτα

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 3,5

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

VFB ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Έδωσε σημάδια ζωής, αφού ακριβώς δύο μήνες μετά την τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα, επικράτησε με 2-1 της Ντόρτμουντ Β την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας. Προηγήθηκε μόλις στο 8′, δέχτηκε άμεση ισοφάριση και η αλήθεια είναι πως ήταν αρκετά παθητική στην συνέχεια του αγώνα. Στάθηκε τυχερή στο 43′, όταν η αντίπαλος έχασε πέναλτι, στο δεύτερο ήταν πίσω από την μπάλα αλλά σε μία ανύποπτη φάση βρήκε γκολ νίκης λίγο πριν το φινάλε (88′). 

Μπορεί η νίκη αυτή να στηρίχθηκε κυρίως στην τύχη της, αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Με νίκη σήμερα, βγαίνει από την επικίνδυνη ζώνη, γεγονός που βάση της εικόνας της το τελευταίο δίμηνο δεν αξίζει. Δέχεται πολλές φάσεις σε κάθε ματς και δεν δείχνει ικανή να απορροφά την πίεση που της ασκείται. Πάντα εκτός με τραυματισμό οι Ρίχτερ, Μπάουμαν, Ένγκελ, Μπάντιγιε και Κίσιλ.

VFB Όλντενμπουργκ Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΜΠΑΕΡΟΥΘ – VFB ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ