28η αγωνιστική

*Goal/Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Λαβάλ – Νιόρ 2-1

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΝΙΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Πο, για το πρωτάθλημα. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης.

Σε αγωνιστική κρίση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Νιόρ, ερχόμενη από τέσσερις διαδοχικές ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μπερνάρ Σιμοντί φιλοξενήθηκε από την Πο, από την έδρα της οποίας έφυγε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-0. Βρέθηκε πίσω από νωρίς στο παιχνίδι και παρότι είχε διάθεση, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις όποιες ευκαιρίες της για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Είχαν προηγηθεί οι ήττες από Χάβρη (1-0 εκτός), Παρί (3-0 εκτός) και Ροντέζ (2-3 εντός), οπότε και διατηρείται σταθερά στην τελευταία θέση με 23 βαθμούς, επτά μακριά από τη ζώνη της παραμονής. Ηττήθηκε στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός της (1-0-3). Εκτός μάχης βρίσκονται οι τραυματίες Γιανίς Μερντί και Γκόντγουιν Μπεντίλ.

Νιόρ Στατιστικά

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 3.5 τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΑΒΑΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 από την Παρί, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 11′ και παρότι ισοφάρισε επτά λεπτά αργότερα με τον Ελισόρ, δέχθηκε και δεύτερο τέρμα με τη συμπλήρωση μιας ώρας.

Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Λαβάλ έρχεται από σερί ηττών στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ολιβιέ Φραπολί υποδέχθηκε την Παρί, κόντρα στην οποία δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι, μετά και το τελικό 1-2. Λίγα πράγματα και από τις δυο πλευρές, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, όπου το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις λεπτομέρειες, παρότι η ίδια είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1.

Είχαν προηγηθεί αυτές κόντρα σε Κεβιγί (0-1 εντός) και Χάβρη (2-1 εκτός), είναι στους 31 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Μόλις ένα διπλό στις οκτώ πιο πρόσφατες εξόδους της, στις οποίες είχε ακόμη δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Εκτός μάχης παραμένουν οι Ομποέ, Μπαλντέ, Ντιό, Σανά και Ματζοτί.

Λαβάλ Στατιστικά

*Goal/Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Νιόρ – Λαβάλ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ