9η αγωνιστική

* No Goal & Under 2.5 τα 5/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Η Κόλο Κόλο τρέχει ρεκόρ 5-1-1 στο Ελ Σαλβαδόρ.

Δείτε τα Προγνωστικά Χιλής

ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-1) από την Κοκίμπο Ουνίδο. Ο Φαρφάν άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό, ο Καμπράλ έκανε το 2-0 στο 56’ και στο 72’ ο Βάτερμαν μείωσε με πέναλτι για την Κομπρεσάλ.

Άνευρη, ασύνδετη και με μεγάλα κενά στα μεσοδιαστήματα παρουσιάστηκε σε δεύτερο κολλητό παιχνίδι μακριά από το Ελ Σαλβαδόρ η Κομπρεσάλ, τη Δευτέρα ηττήθηκε ξανά, λίγες μέρες μετά τον πικρό αποκλεισμό στα προκριματικά του Copa Sudamericana.

Από νωρίς φάνηκε ότι θα έχει προβλήματα στις μεταβάσεις της απέναντι στην Κοκίμπο, απειλήθηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα και στην τρίτη καλή στιγμή των γηπεδούχων βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ. Έχασε κλασική ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά η Κοκίμπο συνέχισε να της βάζει προβλήματα στο transition πριν την ανάπαυλα και στην πρώτη καλή στιγμή μετά από αυτήν διπλασίασε το προβάδισμά της. Κυριάρχησε εδαφικά (71% κατοχή) στην συνέχεια η Κομπρεσάλ, αλλά οι γηπεδούχοι παρέμειναν πιο επικίνδυνοι στην κόντρα και μετά τη μείωση απο την άσπρη βούλα.

10-3-1 το εντός έδρας σερί της από το Μάιο του 2022, η μοναδική της ήττα στο “Ελ Κόμπρε” σε αυτό το σερί ήταν από την Κόλο Κόλο.

ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 8/10 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Under 2.5 τα 7/9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε.

Δεν είναι στα καλύτερά της η πρωταθλήτρια, φάνηκε αυτό και στο Superclasico της Κυριακής, όπου δεν βρήκε τρόπο να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Ουνιβερσιδάδ.

Με δοκάρι της Κόλο Κόλο σε σουτ από το ύψος της περιοχής ξεκίνησε το ντέρμπι, η Ουνιβερσιδάδ απάντησε στις ευκαιρίες με αντεπίθεση. Με τους γηπεδούχους να έχουν την επιθετική πρωτοβουλία και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν τις γρήγορες μεταβάσεις πήγε μέχρι τέλους το παιχνίδι. Λίγες και μοιρασμένες οι απειλές, έφτασε πιο κοντά στο γκολ η Κόλο Κόλο, κυρίως από στατικές φάσεις.

Μετά από 5 σερί εντός έδρας παιχνίδια, ταξιδεύει εκτός Σαντιάγο για πρώτη φορά μετά τις 28 Ιανουαρίου, όταν είχε διασυρθεί με 5-1 στην Ρανκάγκουα από την Ο’Χίγκινς!

Τραυματίστηκε στο superclasico ο βασικός φορ Μπενέγας και δεν αναμένεται να αγωνιστεί απόψε. Εκτός ομάδας τέθηκε ο πιτσιρικάς Τόμπσον (εξτρέμ), που έθελξε στο ξεκίνημα της σεζόν, λόγω εξωαγωνιστικών θεμάτων.

ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 11/13 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ