*9η αγωνιστική 

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5 

ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ

Προηγούμενο ματς: Με νύχια και με δόντια προσπάθησε να αντέξει στην έδρα της Τολίμα με δέκα παίκτες στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο στάθηκε άτυχη και λύγισε προς το τέλος για το τελικό 1-0, για την προηγούμενη αγωνιστική. Έγινε κάπως απειλητική στο ξεκίνημα, ωστόσο το γενικότερό της πλάνο ήταν να οχυρωθεί αμυντικά και να μην επιτρέψει τελικές προς την εστία της. Στο 36′ έμεινε με παίκτη λιγότερο και όπως ήταν λογικό δεν ξεμύτισε από την περιοχή της. Τελικώς, προδόθηκε από αυτογκόλ στο 86′.

Μόλις μία νίκη στα επτά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα για το πρωτάθλημα η Λα Εκιδάδ, που δεδομένης της καθυστέρησης να αρχίσει την σεζόν, ψάχνει ακόμη τα πατήματά της, ενώ παίζει μέτριο ποδόσφαιρο. Τραυματίες ο στόπερ Γκονζάλες και ο μεσοεπιθετικός Ερνάντες, τιμωρημένος ο αμυντικός Κάστρο.

Λα Εκιδάδ Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 0-1 γκολ

*1-3-3 το συνολικό της ρεκόρ στο πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΥΝΙΟΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ

Προηγούμενο ματς: Δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση, το επιβεβαίωσε απόλυτα και στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι κυπέλλου, αφού ηττήθηκε από την Φορταλέσα (Β’) με 2-1 εκτός έδρας. Δέχτηκε δύο γρήγορα γκολ (24′, 31′), αλλά κατάφερε να μειώσει στο 78′.

Μπορεί να έχασε, ωστόσο με την ρεβάνς στην έδρα της μπορεί να πάρει την πρόκριση απέναντι σε έναν σύλλογο χαμηλότερης κατηγορίας. Είχε προηγηθεί στο πρωτάθλημα η ήττα με το ίδιο σκορ (2-1) στην έδρα της Πετρολέρα. Αδικείται από το τελικό σκορ, έπαιξε αρκετά καλά αλλά στο 61′, όταν και σκόραρε με πέναλτι, ο παίκτης που σημείωσε το γκολ αποβλήθηκε! Έτσι, έπαιξε με παίκτη λιγότερο για το υπόλοιπο και μοιραία ήρθε η ανατροπή (66′, 74′). Τιμωρημένος ο αποβληθέντας σκόρερ Μαρκές, τραυματίας ο αμυντικός Βάκα.

Ουνιόν Μανταλένα Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ – ΟΥΝΙΟΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ στο Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ