29η αγωνιστική

* No Goal τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Σίβασπορ στα 8 τελευταία μεταξύ τους (5-3-0)!

* Στο 1ο γύρο (17/10): Σίβασπορ – Γκιρεσούνσπορ 3-0

Δείτε τα Προγνωστικά Τουρκίας

ΓΚΙΡΕΣΟΥΝΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (3-1) από την Μπεσίκτας. Με τον Μπάγιτς στο 21’ προηγήθηκε η Γκιρεσούνσπορ, αλλά η Μπεσίκτας γύρισε το παιχνίδι με δύο γκολ του Αμπουμπακάρ (39’ & 45+2’), το πρώτο με πέναλτι και ο Ρέντμοντ (54’) διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Εντός προγράμματος η ήττα της περασμένης Κυριακής στην Πόλη για την ομάδα της Κερασούντας, η οποία έφτασε πλέον τα 11 παιχνίδια μακριά από τις νίκες (0-5-6) και διατηρείται εντός επικίνδυνης ζώνης.

Κατάφερε να βγάλει δίχως ιδιαίτερη πίεση το ξεκίνημα του αγώνα απέναντι στην Μπεσίκτας και προηγήθηκε με ωραίο συνδυασμό στην πρώτη της καλή επίθεση, αλλά τα μόνιμα ανασταλτικά της προβλήματα επιβεβαιώθηκαν στην συνέχεια. Οι γηπεδούχοι έμπαιναν εύκολα στην περιοχή της και η ανατροπή ολοκληρώθηκε γρήγορα και με κάβα μεγάλες χαμένες ευκαιρίες για τους “αετούς”.

Η νέα διοίκηση του συλλόγου έταξε γενναιόδωρο πριμ στους παίκτες για νίκες στα τρία επόμενα παιχνίδια. Παραμένει στον πάγκο ο κόουτς Κελές παρά την έντονη κριτική, ο ίδιος ελπίζει η ομάδα του να γίνει πιο αποτελεσματική.

Εξέτισε τιμωρία καρτών ο Σερζίνιο (εξτρέμ) και άδειασε το απουσιολόγιο ενόψει Σίβασπορ.

ΓΚΙΡΕΣΟΥΝΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της

* Δέχθηκε γκολ και στα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Μπασακσεχίρ. Με αυτογκόλ του Ντουάρτε (37’) προηγήθηκε η Σίβασπορ, με τον Ζις (61’) ισοφάρισε η Μπασακσεχίρ.

Την περασμένη Κυριακή επέστρεψε στη δράση μετά από 20 ημέρες και ο βαθμός ετοιμότητάς της ήταν σε ικανοποιητικό επίπεδο. Πραγματοποίησε σοβαρή εμφάνιση απέναντι στην ποιοτική Μπασακσεχίρ και αν κάποια ομάδα άξιζε να κερδίσει ήταν η Σίβασπορ.

Μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίωρο και σύμφωνα στην ροή προηγήθηκε, έστω και με τυχερό αυτογκόλ. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, απείλησαν και ισοφάρισαν από στατική φάση. Ανώτερη και πάλι μετά το 1-1 η Σίβασπορ, ήταν αυτή που έψαξε με περισσότερη ζέση το γκολ, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές καθαρές απειλές.

Με 22 παίκτες ταξίδεψε η αποστολή για την Κερασούντα, δεν μπήκαν σε αυτήν οι τραυματίες Τσιφτσί (αρ. μπακ) και Τζέιμς (φορ). Μέσα ο Παλουλί (δεξί μπακ), αλλά είναι αμφίβολη η συμμετοχή του μετά τον τραυματισμό στο τελευταίο παιχνίδι.

ΣΙΒΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 6/9 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Over 2.5 τα 8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Γκιρεσούνσπορ – Σίβασπορ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ