*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΤΟΡΟΝΤΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Κολόμπους Κρού με σκορ 1-1, στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Κερ στο 25’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Μεντράντα στο 75’.

Μια καλύτερη συνέχεια σε αυτό το πολύ μέτριο ξεκίνημα της φετινής σεζόν θέλει να δώσει. Καθόλου σταθερή η απόδοσή της, έχει πολλά προβλήματα στο αμυντικό της κομμάτι, με αποτέλεσμα να δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Από την άλλη είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι σκοράρει με συνέπεια σε όλες τις αναμετρήσεις της, αλλά αυτό δεν την έχει βοηθήσει καθόλου ώστε να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο.

Τόροντο Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 5/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Νιού Γιορκ Σίτι με σκορ 1-0, στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο ΜακΒέι με αυτογκόλ στο 36’.

Την άμεση επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα θέλει να πετύχει, αφήνοντας πίσω την κακή εμφάνιση και την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Παρά το θετικό της ξεκίνημα, η απόδοσή της δεν ήταν ίδια στην πρώτη της έξοδο, με αποτέλεσμα να μην απειλήσει σχεδόν καθόλου την αντίπαλη εστία. Συνηθίζει παρ’ όλα αυτά να βρίσκει δίχτυα και μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά προβλήματα τής αντιπάλου της, ώστε να σκοράρει με μεγαλύτερη ευκολία.

Ίντερ Μαϊάμι Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Τορόντο – Ίντερ Μαϊάμι στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ